Grīzmans pauž nožēlu par "Atletico" rīcību pēc notikušās pārejas uz "Barcelona"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Antuāns Grīzmans
Antuāns Grīzmans Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola granda "Barcelona" jaunieguvums Antuāns Grīzmans paudis nožēlu par sava bijušā kluba Madrides "Atletico" aso reakciju, kura iepriekš paudusi neapmierinātību par spēlētāja lēmumu pievienoties titulētajai katalāņu vienībai.

Spānijas futbola grands "Barcelona" piektdien paziņoja, ka tā ir iemaksājusi Grīzmana līgumā iekļauto 120 miljonus eiro lielo izpirkuma maksu, līdz ar to futbolists pievienosies titulētajam katalāņu klubam. Savukārt "Atletico" uzskatīja, ka saņemtās summas apmēram bija jābūt lielākam.

"Runājot par "Atletico", man ir ļoti žēl," Barselonā notikušajā preses konferencē teica futbolists, kurš vienlaikus arī tika prezentēts jaunā kluba krāsās.

"Pats devos pie Madrides komandas, lai pārrunātu gaidāmos notikumus, jo nevēlējos, lai viņi tiek pārsteigti nesagatavoti. Bijām panākuši vienošanos, tomēr beigās tā mainījās. Tā notiek un tas ir jāpieņem."

Īsi pēc "Barcelona" vienība paziņoja par spēlētāja pievienošanos "Atletico" publicēja paziņojumu, kurš vēstīja, ka izpirkuma summai bija jābūt 200 miljonu eiro apmērā, jo spēlētājs iepriekš patvaļīgi vedis sarunas ar katalāņu komandu, lai pazeminātu izpirkuma summu līdz 120 miljoniem eiro.

"Mēs uzskatām, ka Grīzmans ar Barselonas klubu par līguma nosacījumiem vienojās jau pirms aizvadītās sezonas beigām," vēstīja "Atletico" komanda, kura piebilda, ka arī pats spēlētājs iepriekš apstiprināja šo informāciju.

Tāpat Madrides vienība jau ir sākusi visas nepieciešamās procedūras, lai aizstāvētu savas intereses. Tikmēr Spānijas avīze AS ziņoja, ka "Atletico" došoties pie Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA), lai pārspriestu notikušo vienošanos, no kuras klubs cer iegūt atlikušos 80 miljonus eiro. "Atletico" arī paziņoja, ka tā vēloties, lai "Barcelona" un Grīzmans tiktu sodīti.

Grīzmans vienošanos ar "Barcelona" gandrīz panāca jau pirms gada, tomēr nolēma pievienoties "Atletico", noslēdzot līgumu uz pieciem gadiem, tikmēr jau aizvadītās sezonas izskaņā futbolists paziņoja, ka vēlas pamest Spānijas galvaspilsētas klubu.

Noslēgtā vienošanās ar "Barcelona" paredz, ka Grīzmana izpirkuma summa būs 800 miljoni eiro, bet pats spēlētājs neslēpa, ka pamest Madridi nav bijis viegli. "Vienmēr ir grūti doties prom no mājām - vietas, kur tu jūties viskomfortablāk, jo Madride bija arī mana ģimene."

"Es aizvien jūsmoju par klubu, kuram atdevos no pirmās līdz pat pēdējai dienai, tāpēc nejūtu sevī kaunu," piebilda futbolists, kurš "Barcelona" rindās izvēlējies spēlēt ar numuru 17.

Francijas izlases futbolists Madrides komandai pievienojās 2014.gadā, kad pārnāca no "Real Sociedad" vienības un Spānijas galvaspilsētas kluba labā viņš guvis 133 vārtus, laukumā izejot 257 spēlēs.

Tāpat uzbrucējs 70 spēlēs Francijas izlases kreklā guvis 29 vārtus un 2018.gadā ar valstsvienību viņš tika kronēts par Pasaules kausa čempionu. Savukārt 2016.gadā Grīzmans tika pie Zelta zābaka, kuru piešķir par visvairāk gūtiem vārtiem kādā no Eiropas meistarsacīkstēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu