Sabaleta: Šī pavisam droši būs mana pēdējā sezona Anglijā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Pablo Sabaleta
Pablo Sabaleta Foto: Reuters/ScanPix

Pieredzējušais aizsargs Pablo Sabaleta otrdien paziņoja, ka pēc nākamās sezonas vairs neplānojot spēlēt Anglijas premjerlīgā.

Futbolists nupat kā parakstījis viena gada līgumu ar Vesthemas "United", bet viņa pieņemtais lēmums pamest Angliju tiek saistīts ar futbolista karjeras beigām.

Sabaleta gan nespēja atbildēt, vai pēc gaidāmās sezonas beigām plāno beigt karjeru. "Godīgi sakot, es nezinu. Vesthemā vēl spēlēšu, jo man patīk futbols," teica argentīnietis. "Manuprāt, es aizvien vēl spēju strādāt par visiem 100, papildus izmantojot savu pieredzi."

"Zinu, ka esmu 34 gadus vecs un mana karjera tuvojas beigām," godīgs pret sevi bija futbolists, kurš Vesthemas vienībai pievienojās pirms diviem gadiem, iepriekš pārstāvēdams Mančestras "City" klubu. "Tomēr joprojām vēl esmu lielisks profesionālis, kurš cenšas atdot sevi visu komandai. Aizvien vēl izbaudu laiku, kad esmu blakus komandai. Tāpat palīdzu arī jaunajiem spēlētājiem."

Pieredzējušais aizsargs savos apgalvojumos bija drošs, sakot, ka pēc nākamās sezonas vairs nespēlēšot Anglijas premjerlīgā. "Šī pavisam droši būs mana pēdējā sezona Anglijā. Pilnīgi noteikti - tā ir viena lieta, par ko esmu pārliecināts," teica spēlētājs, kurš "City" vienības rindās divreiz tika kronēts par Anglijas čempionu.

"Savukārt par karjeras beigšanu šobrīd nedomāju, jo priekšā ir vēl viena sezona. Tomēr es ļoti ilgošos pēc premjerlīgas - pavisam noteikti," atzina Sabaleta.

Vesthemas vienība trešdien Ķīnas pilsētā Naņdzjinā premjerlīgas Āzijas trofejas izcīņā spēkosies ar "City" komandu. Tāpat par Āzijas trofeju cīnīsies arī Ņūkāslas "United" un Vulverhemptonas "Wanderers".

Aizvadītajā sezonā Sabaleta premjerlīgā aizvadīja 26 spēles, ar vārtiem neizceļoties, tikmēr desmit sezonās Anglijā futbolists aizvadījis 399 spēles, tajās gūstot 12 vārtus.

Iepriekš karjerā Sabaleta spēlējis Argentīnas vienībā "San Lorenzo", pazīstamajā Spānijas klubā "Espanyol", kā arī Anglijas premjerlīgas klubā "City". Savukārt Argentīnas izlases rindās futbolists aizvadījis 58 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu