Liepājā atklās vēl vienu Porziņģa dāvinātu āra basketbola laukumu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien, 19.jūlijā, plkst. 18:00, Liepājā Dunikas ielā 2/24 tiks atklāts "Porzingis Family Foundation" basketbola laukums, informē Kristapa Porziņga brālis Mārtiņš Porziņģis. 

Šis būs jau trešais brīvi pieejamais āra basketbola laukums Liepājā, kuru pilsētai dāvinājis Kristaps Porziņģis ar savu ģimeni. Laukuma krāsojums būs Liepājas pilsētas krāsās.

Atklāšanā piedalīsies Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Uldis Sesks, kā arī pārstāvji no "Citadele" un UPB.

"Sadarbība ar Kristapu un viņa atbalsta komandu mums pāraugusi no reklāmas projekta par kopēju vērtību un ideju projektu. Basketbola laukumu izbūve Kristapam ir dalīšanās ar panākumiem, lai iedvesmotu jauniešus basketbola kaislei. Tāpēc mūsu misija - kļūt par čempionu savā nozarē - ir ļoti saderīga ar Kristapa idejām. Mēs atbalstām šo laukumu izbūvi, lai vienkārši dotu vairāk iespēju jauniešiem, jo varam to atļauties. Ja visi tie, kas ir ko ievērojamu sasnieguši, padalītos ar tiem, kam sasniegumi vēl tikai priekšā, visapkārt rastos daudz vairāk iespēju," sacīja Guntis Beļavskis, bankas "Citadele" valdes priekšsēdētājs.

"Sveicam liepājniekus ar vēl vienu iespēju aktīvi pavadīt laiku. Esam lepni, ka UPB piedalās Liepājas sporta infrastruktūras veidošanā," norādīja UPB valdes priekšsēdētājs Dainis Bērziņš.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu