"Bayern" zvaigzne Levandovskis aicina klubu aktīvāk darboties spēlētāju tirgū

CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: Reuters/ScanPix

Poļu futbolists Roberts Levandovskis aicinājis savu vienību Minhenes "Bayern" aktīvāk darboties spēlētāju piesaistē, jo pretējā gadījumā tai gaidāmajā sezonā būs grūti cīnīties par tituliem.

"Ja netiks piesaistīti spēlētāji, mums būs grūti cīnīties par trofejām," Losandželosā notikušajā preses konferencē teica Levandovskis. "Godīgi saku, manuprāt, mums šobrīd nav optimāls sastāvs, jo komandā ir tikai daži profesionāļi, un visi to zina."

Zīmīgi, ka Levandovskis kopš pievienošanās "Bayern", tās sastāvā izcīnījis piecas vietējā čempionāta trofejas pēc kārtas, tomēr UEFA Čempionu līgā poļu uzbrucējam vēl nav izdevies uzvarēt.

"Ja komanda vēlas iegūt visus titulus, tai ir jāpapildina sastāvs," piebilda uzbrucējs, kurš atzina, ka sarunas par viņa jauno līgumu ir sākušās, tomēr, cik ilgu laiku tās prasīs, futbolists nespēja atbildēt.

Tikmēr Spānijas mediji ziņo, ka par līgumu ar Minhenes klubu ir vienojies arī Barselonas "Espanyol" bijušais pussargs Marks Roka. Savukārt plāni piesaistīt Mančestras "City" spēlētāju Līroju Sanē pagaidām nav nesuši rezultātus

Nākamajā sezonā "Bayern" komandu sagaida pārmaiņas, jo vienību pametuši pieredzējušais franču pussargs Franks Riberī, nīderlandietis Arjēns Robens un brazīlietis Rafinja. Savukārt Minhenes kluba rindas papildinājuši aizsargi Benžamēns Pavārs un Lukas Hernandezs.

"Bayern" pašlaik atrodas ASV, kur viesošanās laikā aizvadīs trīs spēles - trešdien pret Anglijas klubu Londonas "Arsenal", sestdien pret Spānijas vienību Madrides "Real", bet nākamajā otrdienā pret Itālijas "AC Milan". Titulētā Vācijas kluba sastāvā iekļauts arī Latvijas pussargs Daniels Ontužāns, bet tā rindās būsi redzami arī labi zināmie spēlētāji - Levandovskis, Manuels Noiers, Tomass Millers un Žeroms Boatengs.

"Bayern" par Vācijas čempioni kļuvusi 29 reizes, bet par labāko komandu Eiropā - piecas reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu