"Thunder" saskaras ar grūtībām aizmainīt Krisu Polu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens (no kreisās) un Kriss Pols
Džeimss Hārdens (no kreisās) un Kriss Pols Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Oklahomasitijas "Thunder" saskārusies ar grūtībām aizmainīt saspēles vadītāju Krisu Polu, vēsta ESPN.

Šajā vasarā apmaiņā pret savu līderi Raselu Vestbruku "Thunder" no Hjūstonas "Rockets" ieguva pieredzējušo Polu un drafta izvēles tiesības.

Tiesa, "Thunder" varētu veikt sastāva pārbūvi, tāpēc tā lūkojas pēc iespējām aizmainīt 34 gadus veco Polu, kuram turklāt vēl ir spēkā iespaidīgs trīs gadu līgums par kopējo summu 124 miljoni dolāru (110 miljoni eiro).

Basketbolistu ar šādu līgumu "Thunder" būs sarežģīti aizmainīt, un ar to komanda pašlaik arī saskaras, jo darījumam nav gribētāju. Maiņas darījums arī notika diezgan vēlu - brīdī, kad vairums komandu vienojās par jauniem līgumiem ar citiem spēlētājiem, tādējādi piepildot savus algu sarakstus. Kā informē ESPN, ir reāls scenārijs, ka Pols ar Oklahomasitijas vienību sāks gaidāmo sezonu, turklāt varētu tur pat pavadīt visu sezonas laiku. NBA spēlētāju tirgus turklāt kļūs plašāks pēc 15.decembra, kad maiņu darījumos varēs tikt iesaistīti arī basketbolisti, kuri šovasar noslēdza jaunus līgumus.

Šobrīd arī klubs un basketbolists uzskatot, ka ieguvēji varētu būt abās pusēs, ja Pols aizvada sezonu ar "Thunder".

Šovasar, aizmainot savas zvaigznes Polu Džordžu un Vestbruku, "Thunder" nākotnes draftos kopumā ieguvusi astoņas pirmās kārtas izvēles tiesības. Laika posmā no 2020. līdz 2026.gadam komandai varētu būt pat 15 pirmās kārtas izvēles tiesības.

Pols deviņas reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu