Znaroka meitas draugs Panarins asi kritizē Putinu (10)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Artemijs Panarins
Artemijs Panarins Foto: AFP/SCANPIX

Vācijas pilsoņa Oļega Znaroka meitas Alises draugs Artēmijs Panarins asi kritizējis Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, norādot, ka tas vairs nesaprot, kas ir labs un kas slikts. Pieminēja arī to, ka Krievijā nav vārda brīvības. 

"Valstī [Krievijā] ir bardaks. Vārda brīvības šeit nav, tiesiskuma nav. Kopumā man Krievija patīk, šeit ir mani draugi, radinieki, bet nepatīk, ka šeit nedrīkst norādīt uz kaut kādiem mīnusiem, nav vārda brīvības," sarunā ar "Sports.ru" sacīja Panarins. "Valstī ir tāda atmosfēra, ka viss tiek nostādīts pret visu pasauli." 

Kādreiz Panarins lepojās ar Putinu, bet tad viņš atradās tālu no politikas, neinteresējās par to. Savu dzīvi bija pakārtojis hokejam un politiskajos procesos neiedziļinājās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Люблю фотографироваться Love to take pictures

A post shared by Артемий Панарин (@artemiypanarin) on

Intervija ar Krievijas hokeja zvaigzni notika viņa vairāk nekā četrus miljonus eiro vērtajā dzīvoklī Sanktpēterburgas nomalē.  

Viņš atklāja, ka vairs nepatērē Kremļa kontrolētos medijus. "Ja pāris stundiņas paskatīsieties kanālu "Rossija-1", tad sāk likties, ka pret mums nostājusies visa pasaule. Tās taču ir šausmas. Tiek spēlētas politiskās spēlītes," uzskata hokejists, kurš šajā vasarā noslēdza septiņu gadu kontraktu ar NHL komandu Ņujorkas "Rangers". 

Vienas sezonas laikā viņš saņems 11,6 miljonus ASV dolāru. 

"Es neatbalstu pašreizējo režīmu Krievijā. Noskatoties Alekseja Navaļnija filmu "On vam ņe Dimon" ("Viņš jums nav nekāds Dimons") ilgi sēdēju un domāju..." pauda Panarins. 

Viņš arī sacīja, ka dzīves līmeņa ziņā pašlaik Krievijā neredz lielu atšķirību no tā kāds bija deviņdesmitajos gados. "Krievijā ir divas normālas pilsētas - Sanktpēterburga un Maskava, uz pārējām ir skumji skatīties," neslēpa Panarins. "Kādu laiku dzīvoju Kolumbusā, kura nav ASV pat Top 10 pilsēta. Paskatieties kaut vai bildēs, kā tur izskatās. Viss ir tīrs, smuki."

Uz jautājumu, ko domā par Putinu, Panarins atbildēja: "Domāju, ka viņš vairs nesaprot, kas ir labs un kas slikts. Viņam arī psiholoģiski vairs nav tik vienkārši. Viņam apkārt ir tik daudz cilvēku, kuri noved pie lēmumu pieņemšanas. Ja tev 20 gadus visi teiks, kāds tu esi malacis, vai tādā gadījumā redzēsi savas kļūdas? Amerikā prezidentiem termiņš ir divreiz pa četriem gadiem un viss. Te velk... Gribu, lai Krievijā augtu algas ārstiem, skolotājiem, visiem, lai te visādas balerīnas - [Anastasija Voločkova] neteiktu: ja kaut kas šeit nepatīk, brauc prom no valsts. Murgs kaut kāds."

Panarins uzskata, ka Putins ir pārāk aizsēdējies Krievijas prezidenta krēslā.  

Zinot Krievijas lietu kārtību, par šādiem izteikumiem Panarins varētu tikt vairs neaicināts uz valstsvienību. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu