ASV izlasei atsaka arī NBA drafta pirmais numurs Viljamsons

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Zaions Viljamsons
Zaions Viljamsons Foto: AFP/SCANPIX

Zaions Viljamsons, Tobiass Heriss un Bredlijs Bīls kļuvuši par pēdējiem kandidātiem, kuri atteikušies palīdzēt ASV basketbola izlasei šovasar gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā.

Kā ziņo "The Athletic" apskatnieks Sems Karanija, šā gada Nacionālās basketbola asociācija (NBA) drafta pirmais numurs Viljamsons no Ņūorleānas "Pelicans" vasarā vēlas lielāku laiku veltīt tam, lai labāk sagatavotos savai debijas sezonai pasaulē spēcīgākajā līgā.

Tikmēr ESPN vēsta, ka Vašingtonas "Wizards" zvaigznei Bīlam Pasaules kausa laikā gaidāms ģimenes pieaugums, tāpēc arī viņš atteicies no dalības čempionātā.

Pēdējo nedēļu laikā ASV izlasei atteikuši arī Džeimss Hārdens, Entonijs Deiviss, Ēriks Gordons un Kristians Džeimss Makolums. Kā vēsta "The Athletic" žurnālists Džo Vardons, ASV izlases galvenais treneris Gregs Popovičs sastāva robus grasās aizlāpīt arī Bostonas "Celtics" basketbolistiem Markusu Smārtu un Džeilenu Braunu.

ASV izlase pirms Pasaules kausa aizvadīs pārbaudes mačus ar Spāniju, Austrāliju un Kanādu.

Amerikāņi Pasaules kausa apakšgrupā cīnīsies ar Čehiju, Turciju un Japānu. 2019.gada Pasaules kauss basketbolā vīriešiem notiks no 31.augusta līdz 15.septembrim, tajā piedaloties planētas 32 spēcīgākajām izlasēm

ASV izlase ir pieckārtēja planētas čempione, Pasaules kausa izcīņā triumfējot arī iepriekšējos divos finālturnīros. Kopš 2006.gada amerikāņi zaudējuši tikai vienā no 89 spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu