Zidāns: Beils pats izvēlējās nespēlēt (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Gerets Beils
Gerets Beils Foto: AFP/LETA

Madrides "Real" vienības galvenais treneris Zinedins Zidāns noliedzis, ka izrādījis necieņu velsiešu futbolistam Geretam Beilam, kad iepriekš izteicies par spēlētāja iespējamu pāreju uz citu vienību, un lēmumu neaizvadīt spēli pret Minhenes "Bayern" pieņēma pats futbolists.

Pirms trešdien gaidāmās spēles ar Londonas "Arsenal' Zidāns medijiem atzina, ka aizvadītajā spēlē pret Minhenes "Bayern" velsiešu uzbrucējs pats esot izvēlējies nespēlēt. "Es neizrādīju necieņu ne Beilam, ne kādam citam. Teicu, ka strādājam pie tā, lai futbolists drīzumā varētu sev atrast jaunu klubu," nokaitināts bija Zidāns.

"Iepriekšējā spēlē Beils nespēlēja, jo klubs pašlaik mēģina vienoties ar citām vienībām par viņa pāreju, kā arī spēlētājs pats pieņēma šādu lēmumu," piebilda speciālists.

Tikmēr Beila aģents Džonatans Bārnets neslēpa, ka iepriekš paustais Zidāna viedoklis bijis necienīgs pret futbolistu, kurš "Real" rindās paveicis tik daudz. "Treneris neizrādīja ne mazāko kripatiņu cieņas spēlētājam, kurš darījis ļoti daudz šī kluba labā," piebilda aģents.

Kopš šī gada Marta, kad Zidāns atkārtoti atgriezās pie "Real" stūres, Beils nav ticis pie liela spēles laika, lai arī viņam esot sastāvā, Madrides vienība izcīnījusi četras UEFA Čempionu līgas trofejas, kā arī reizi uzvarējusi vietējā čempionātā.

Pēc Zidāna atgriešanās Beils nospēlējis tikai trīs pilnus mačus, tāpat četras reizes futbolists visu spēli noraudzījās no rezervistu soliņa, bet vēl vairākkārt tika arī nomainīts.

Savukārt Beila aģents britu medijam "Sky Sports" pastāstīja, ka viņa pārstāvētais spēlētājs Madridi pametīšot vien tad, ja tiks izteikts pārejas, nevis īres piedāvājums. "Nebūs nekādi izīrēšanas varianti, lai dabūtu Beilu prom no Madrides. Gerets ir viens no labākajiem spēlētājiem uz planētas, tāpēc es jums garantēju, ka viņš netiks izīrēts," teica Bārnets.

"Gerets ir Madrides "Real" futbolists, un pagaidām tāds viņš arī paliks. Ja parādīsies labs piedāvājums, Beils klubu varētu pamest dienas vai nedēļas laikā, vai arī turpmākos trīs gadus viņš aizvien spēlēs "Real", jo ar šo komandu viņam ir spēkā esošs līgums," situāciju turpināja izklāstīt futbolista aģents.

Beils spāņu vienības fanu atmiņās paliks ar 2018.gada sitienu "šķērītē", kad UEFA Čempionu līgas fināla spēlē izdevās pārspēt titulēto Anglijas vienību "Liverpool".

Aizvadītajā sezonā Beils "Real" rindās visos turnīros aizvadīja 42 spēles, kurās izcēlās ar 14 gūtiem vārtiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu