Ceļa jūtīs esošais Beils gūst vārtus pārbaudes mačā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Gerets Beils
Gerets Beils Foto: AFP/SCANPIX

Velsiešu pussargs Gerets Beils, kurš grasās pamest Spānijas futbola grandu Madrides "Real", otrdien guva vārtus pārbaudes mačā ASV.

Madridieši Čempionu kausa mačā pēc pamatlaika cīnījās neizšķirti 2:2 (0:2) ar Anglijas premjerlīgas klubu Londonas "Arsenal", bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā bija pārāki ar 3:2.

Beils guva vārtus mača 56. minūtē, kad "Arsenal" vārtsargs Damjans Martiness neveikli tvēra bumbu un nolika to pa sitienam velsietim. "Real" vēlāk izlīdzināja rezultātu un bija pārāka pēcspēles sitienos, kuros gan Beils savu "pendeli" nerealizēja.

Iepriekšējā mačā pret Minhenes "Bayern" Beils pēc paša iniciatīvas nespēlēja.

Kopš šā gada marta, kad Zinedains Zidāns atkārtoti atgriezās pie "Real" stūres, Beils nav ticis pie liela spēles laika, lai arī, viņam esot sastāvā, Madrides vienība izcīnījusi četras UEFA Čempionu līgas trofejas, kā arī vienu reizi uzvarējusi vietējā čempionātā.

Pēc Zidāna atgriešanās Beils nospēlējis tikai trīs pilnus mačus, tāpat četras reizes futbolists visu spēli vēroja no rezervistu soliņa, bet vēl vairākkārt tika arī nomainīts.

Beils spāņu vienības fanu atmiņās paliks ar 2018.gada sitienu "šķērītē", kad UEFA Čempionu līgas fināla spēlē izdevās pārspēt titulēto Anglijas vienību "Liverpool".

Aizvadītajā sezonā Beils "Real" rindās visos turnīros aizvadīja 42 spēles, kurās izcēlās ar 14 gūtiem vārtiem.

Beils "Real" rindas papildināja pirms sešiem gadiem, kad Madridē ieradās ar tolaik iespaidīgāko līgumu futbola vēsturē. Spēlētāja līgums ar "Real" noslēgsies vien pēc trim gadiem, tomēr viņa nākotne tiek saistīta ar Mančestras "United", Totenhemas "Hotspur" un "Bayern" vienībām, lai arī pēdējās komandas treneris nesen skaidri lika noprast, ka spēlētājs nepievienošoties Vācijas grandam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu