Pau Gasols pievienojies Portlendas "Trail Blazers"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Pau Gasols
Pau Gasols Foto: AP/Scanpix

Spānijas leģendārais basketbolists Pau Gasols parakstījis viena gada līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas klubu Portlendas "Trail Blazers", vēstī ESPN.

ASV mediji vēsta, ka noslēgtā līguma summa varētu būt 2,6 miljonu ASV dolāru (2,3 miljonu eiro) vērtībā. Tikmēr Gasolam šī būs jau 19. sezona NBA un sestā vienība, kuras rindās viņš spēlējis.

Aizvadītajā sezonā Gasols Milvokī "Bucks" un Sanantonio "Spurs" rindās kopumā aizvadīja vien 30 spēles, jo vairākkārt iedzīvojās savainojumos.

Tikmēr NBA viņš kopumā nospēlējis 1226 mačus, vidēji spēlē izceļoties ar 17 gūtiem punktiem, 9,2 atlēkušajām bumbām, 3,2 piespēlēm un 1,6 bloķētiem metieniem.

Tāpat vecākais no brāļiem Gasoliem, kurš sasniedzis jau 39 gadu vecumu, savā karjerā divreiz izcīnījis NBA trofeju, pirmo reizi to paveicot 2009.gadā ar Losandželosas "Lakers", bet gadu vēlāk lieliskais panākums tika atkārtots vēlreiz.

Savukārt Spānijas izlases rindās viņš izcīnījis divas olimpiskās sudraba medaļas un vienu bronzas godalgu. Tāpat reizi triumfēts Pasaules kausa izcīņā, bet trīsreiz uzvarēts Eiropas čempionātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu