Luišs atgriežas dzimtenē un pievienojas "Flamengo" komandai

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Filipe Luišs (no labās)
Filipe Luišs (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas futbolists Filipe Luišs, kurš vēl ar Brazīlijas izlasi nesen triumfēja Dienvidamerikas futbola izlašu turnīrā "Copa America", pievienojies dzimtenes klubam "Flamengo", vēstīja klubs.

Luišs pēdējās četras sezonas pavadīja Madrides "Atletico", bet turpmākos divus gadus viņš spēlēs Brazīlijas klubā "Flamengo".

Savukārt "Copa America" turnīrā aizsargs ceturtdaļfināla spēlē pret Paragvajas izlasi iedzīvojās savainojumā.

Brazīlietis savu karjeru sāka vietējā klubā "Figueirense", bet vēlāk jau devās uz Eiropu, kur 2008.gadā nonāca Lakorunjas "Deportivo" vienības rindās. Savukārt Madrides vienībai viņš pievienojās divus gadus vēlāk, kopumā tajā nospēlējot astoņus gadus.

Tikmēr 2014./15. gada sezonu spēlētājs aizvadīja Londonas "Chelsea" klubā.

Ar "Atletico" Luišs 2014.gadā triumfēja Spānijas čempionātā, bet gadu iepriekš izcīnīta uzvara Karaļa kausa izcīņā. Tikmēr 2012. un 2018. gadā ar Madrides klubu izdevās uzvarēt UEFA Eiropas līgā, bet 2015.gadā "Chelsea" rindās izcīnīta pirmā vieta Anglijas premjerlīgā un līgas kausā.

Līdz ar pieredzējušā Luiša pievienošanos "Flamengo", kluba aizsardzības līnija kļuvusi krietni spēcīgāka, jo tajā spēlē arī Rafinja, kurš iepriekš astoņas sezonas pavadīja Vācijas flagmanī Minhenes "Bayern".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu