Beils varētu pievienoties Ķīnas futbola klubam

CopyDraugiem X Whatsapp
Gerets Beils
Gerets Beils Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola granda Madrides "Real" uzbrucējs Gerets Beils ir soļa attālumā, lai panāktu vienošanos ar Ķīnas futbola superlīgas (CSL) vienību Dzjansu "Suning", kas esot gatava spēlētājam maksāt vairāk nekā miljonu eiro nedēļā.

"Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns šonedēļ paziņoja, ka klubs Beilam meklē jaunu darbavietu. Tāpat kopš Zidāna atgriešanās komandā velsietis nav ticis pie liela spēles laika, lai arī Francijas speciālists apgalvoja, ka viņam neesot nekas personīgs pret futbolistu.

Spānijas sporta laikraksts "Marca" vēstīja, ka futbolists Ķīnā, visticamāk, pelnīšot 22 miljonus eiro sezonā. Tagad abas puses esot ļoti tuvu, lai panāktu šādu viešanos.

Britu medijs "Sky Sports" gan vēsta, ka futbolista pārstāvji vēlas panākt vienošanos par 1,1 miljonu eiro lielu atalgojumu nedēļā.

Zidāns iepriekš pauda viedokli, ka ieguvējas būtu abas puses, ja spēlētājs dotos uz citu klubu, tomēr dienu vēlāk viņš Beilam deva iespēju laukumā, pārbaudes mačā spēlējot ar Londonas "Arsenal".

"Viņš aizvadīja labu spēli, un es esmu priecīgs par viņu. Nezinu, kas notiks tālāk, bet pagaidām viņš ir ar mums," teica Zidāns.

Beila aģents Madrides vienībai skaidri licis saprast, ka viņa pārstāvētais futbolists klubu pametīs tikai pēc jauna līguma piedāvājuma, jo velsietis netikšot iesaistīts īres darījumos.

Aizvadītajā sezonā Beils "Real" rindās visos turnīros aizvadīja 42 spēles, kurās izcēlās ar 14 gūtiem vārtiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu