Ilggadējā Mančestras "United" zvaigzne Evrā beidzis futbolista karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/LETA

Bijusī Mančestras "United" zvaigzne aizsargs Patriss Evrā ir licis punktu savai profesionālajai karjerai, futbolists pirmdien paziņoja sociālajos medijos.

"Paldies un uz redzēšanos!" šādu tekstu 38 gadus vecais Senegālā dzimušais eksfutbolists publicēja kopā ar viņa spilgtāko brīžu futbolā video. Karjeras pilnbriedā Evrā bija viens no pasaules labākajiem kreisajiem aizsargiem un kopā ar "United" uzvarēja 2008.gada Čempionu līgā.

Vēl Evrā kontā, spēlējot Mančestras "Old Trafford" stadiona zālītē, ir pieci premjerlīgas uzvarētāja tituli un trīs uzvaras Līgas kausā, kā arī divi "dubļi" Itālijā ar Turīnas "Juventus", izcīnot valsts čempiona titulu un uzvarot Itālijas kausa izcīņā.

"Ir laiks," par karjeras beigšanu Francijas izdevumam "Le Figaro" teica Evrā, kurš karjeru futbolā iecerējis turpināt trenera amatā. "Man bija piedāvājumi turpināt spēlēt, bet ne tāda ranga klubos, uz kādiem biju cerējis," piebilda Francijas futbolists.

Evrā 81 reizi pārstāvēja Francijas valstsvienību, 2010.gada Pasaules kausā DĀR būdams tās kapteinis. Toreiz Francija nepārvarēja grupu turnīra barjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu