"Clippers" īpašnieks apsver komandas nosaukuma maiņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Losandželosas "Clippers" īpašnieks Stīvs Bolmers.
Losandželosas "Clippers" īpašnieks Stīvs Bolmers. Foto: The Canadian Press

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" īpašnieks Stīvs Bolmers pēc vienībai ļoti veiksmīgās starpsezonas, kurā izdevās piesaistīt Kavai Lenardu un Polu Džordžu, apsverot iespēju nākotnē mainīt komandas nosaukumu, vēsta "Los Angeles Times".

"Clippers" komandu var uzskatīt par lielāko starpsezonas darījumu buma ieguvēju, jo tai izdevās piesaistīt pagājušās sezonas čempionu un finālsērijas vērtīgāko spēlētāju Lenardu, kā arī aizsardzības speciālistu Džordžu.

2024.gadā "Clippers" pārcelsies uz jauno arēnu Inglvudā. Pārmaiņas ar to gan nebeigtos, jo klubs varētu mainīt arī nosaukumu.

"Tā ir vienreizēja iespēja pacelt kluba identitāti vēl nebijušā līmenī. Es neuzstāju uz nosaukuma maiņu, bet labprāt izmantotu šo unikālo iespēju. To, protams, darītu pēc tam, kad uzklausītu līdzjutēju viedokli," intervijā sacīja Bolmers.

"Clippers" 1984.gadā pārcēlās no Sandjego uz Losandželosu. Komandas nosaukuma pirmsākumi meklējami 1978.gadā, kad savu mītnes vietu mainīja Bufalo "Braves" vienība.

Nosaukums tika izvēlēts īpašā konkursā. Tas simbolizē milzu kuģus, kuri bieži piestāj pilsētas ostā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu