Evrā atklājis, ka reiz draudējis Mančestras "United" izpilddirektora vietniekam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nesen par karjeras beigšanu paziņojušais futbolists Patriss Evrā atklājis, ka 2014.gadā kādā iekarsušā sarunā viņš esot izteicis draudus Mančestras "United" vienības izpilddirektora vietniekam Edam Vūdvardam.

Bijusī Mančestras "United" zvaigzne aizsargs Evrā ir licis punktu savai profesionālajai karjerai, par ko pirmdien viņš pavēstīja sociālajos medijos.

Francūzis atklāja, ka saruna bijusi par viņa nākotni klubā. Evrā tajā sezonā plānoja pamest klubu, par ko informēja arī Vūdvardu, kurš vēlāk vienpersoniski nolēma uz gadu pagarināt līgumu ar futbolistu. Evrā tādēļ zaudējis savaldīšanos un pat izteicis draudus, bet jau pēc diviem mēnešiem viņš pievienojās Turīnas "Juventus" klubam.

"Pirms 2014.gada sezonas beigām Eds pienāca pie manis un teica: "Patris, tev šeit būs jāpaliek uz vēl vienu gadu, jo mums līgumā bija punkts, kas ļāva pagarināt līgumu"," otrdien medijam "Sky Sports" atklāja Evrā. "Taču es viņam teicu, ka klubu man jāpamet ģimenes apsvērumu dēļ, uz ko viņš atbildēja saprotoši."

"Savukārt tā gada maijā savā dzimšanas dienā es saņēmu ziņu no sava aģenta. Viņš palūdza mani aiziet kādā klusākā vietā un drīz vien atsūtīja paziņojumu no "United", kas vēstīja, ka klubs ir gandarīts noslēgt ar mani līgumu uz vēl vienu gadu," stāstīja futbolists, kurš neslēpa, ka šāds solis no Mančestras komandas viņu patiesi aizkaitinājis.

Tas arī bijis pēdējais piliens, lai turpmākajā komunikācijā izmantotu draudus. "Piezvanīju Edam un rupji lamājos, es pat draudēju viņam. Savukārt viņš man atbildēja, ka es nedrīkstot šādi runāt ar kluba direktoru, tāpēc viņš man piespriedīšot naudas sodu," pagātnes notikumus atcerējās Evrā. "Vēlāk man piezvanīja arī Raiens Gigss, kurš teica, ka es nevarot pamest klubu tikai viena cilvēka dēļ, tomēr tas man deva papildu stimulu to izdarīt."

"Biju apsolījis to savai sievai, lai arī pats iekšēji jutu, ka prom doties nevarēšu. Tas man deva nelielu grūdienu," piebilda Evrā, kura problēmas ar Vūdvardu nāca klajā tajā pašā dienā, kad viņš dalījās detaļās par savu bērnību.

"Man ir 24 brāļi un māsas - man nebija nekā, mums nebija nekā. Tomēr es dzīvoju tā, it kā man visa būtu gana," par piedzīvoto bērnībā teica francūzis. "Šeit es nokļuvu vienīgi tāpēc, ka neizsakāmi mīlēju spēli, un to var ikviens."

Evrā kontā, spēlējot Mančestras "Old Trafford" stadiona zālītē, ir pieci premjerlīgas uzvarētāja tituli un trīs uzvaras Līgas kausā, kā arī divi "dubli" Itālijā ar Turīnas "Juventus", izcīnot valsts čempiona titulu un uzvarot Itālijas kausa izcīņā.

Tāpat futbolists 81 reizi pārstāvēja Francijas valstsvienību, 2010.gada Pasaules kausā Dienvidāfrikas Republikā (DĀR) būdams tās kapteinis. Toreiz Francija nepārvarēja grupu turnīra barjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu