Karijs: Mani motivē tas, ka "Warriors" neuztver kā pretendentu uz čempionu titulu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Stefans Karijs
Stefans Karijs Foto: AFP/SCANPIX

Pagājušās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālistes Goldensteitas "Warriors" līderis Stefans Karijs iegūst papildu motivāciju no tā, ka viņa pārstāvēto komandu vairums ekspertu vairs neuzskata par pretendenti uz čempionu troni.

Pagājušās sezonas izskaņā pirmo reizi NBA triumfēja ārpus ASV bāzēta komanda - Toronto «Raptors».

Finālsērijas sestajā spēlē «Raptors» viesos ar rezultātu 114:110 pārspēja iepriekšējo divu gadu NBA čempioni «Warriors», tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-2.

Starpsezonā Goldensteitas klubu atstāja Kevins Durents, bet finālsērijā smagu traumu, kas liks izlaist nākamo sezonu, guva Klejs Tompsons.

Tas daudzus ekspertus jau vasarā mudināja prognozēt, ka «Warriors» nākamsezon vairs nebūs reāla pretendente uz uzvaru līgā. Komandas līderi Kariju gan šādas runas tikai motivējot.

"Šādus viedokļus dzirdu regulāri. Vairāki cilvēki teikuši, ka vairs nekad neizcīnīsim čempionu titulu ar šo sastāva paaudzi. Mani tas tikai vēl vairāk motivē. Iepriekš bijām čempioni, tad mūs "nomedīja". Nākamsezon jau mēs paši būsim mednieku lomā," izteicies Karijs.

2018.gadā Goldensteitas "Warriors" otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA čempioniem, finālsērijā ar 4-0 uzveicot Klīvlendas "Cavaliers" ar Lebonu Džeimsu ierindā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu