Medijs: Slavenais "Virtus Bologna" izrāda interesi par Strautiņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Strautiņš
Artūrs Strautiņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Slavenais Itālijas klubs Boloņas "Virtus Segafredo" izrāda interesi par latviešu basketbolisti Artūru Strautiņu, ziņo itāļu laikraksts "il Resto del Carlino".

Boloņas komanda šosezon spēlēs ULEB Eirokausā, bet, kā vēstīja "La Gazzetta dello Sport", vienība jau nodrošinājusi Eirolīgas "wild card" 2020./2021.gada sezonai.

Divkārtējā Eirolīgas čempione nopietni bruņojas nākamajai sezonai, sastāvu papildinot arī ar pazīstamo serbu aizsargu Milošu Teodosiču. Boloņas klubs Itālijas čempionātā triumfējis 15 reizes, taču līdz šim pēdējais tituls izcīnīts 2001.gadā. 2016.gadā tas izkrita no augstākās līgas, bet gadu vēlāk atgriezās.

20 gadus vecais Strautiņš aizvadītajā sezonā Itālijas A sērijā Triestes "Alma" sastāvā vidēji mačā guva 7,0 punktus un izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas. Pērn viņš ar "Alma" komandu noslēdza trīs gadu līgumu.

Strautiņam ir liela pieredze Itālijas basketbolā, jo savulaik viņš trīs sezonas aizvadīja šīs valsts kluba Redžio di Emīlijas "Grissin Bon" sistēmā. Savukārt 2017./2018.gada sezonu viņš sāka Kapo d'Orlando "Betaland" vienībā, kas sezonas pirmajā pusē Strautiņu izīrēja pēc spēka otrās līgas komandai Ordzinuovi "Agribertocchi Walcor".

Strautiņš A sērijā var spēlēt ar Itālijas basketbola pasi.

Basketbolists karjeras laikā pārstāvējis dažāda vecuma Latvijas jauniešu izlases, kā arī ir debitējis pieaugušo valstsvienībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu