Evrā savulaik četrus mēnešus spēlējis ar futbola zābakā ievietotu vistas gaļu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriss Evrā
Patriss Evrā Foto: AFP/SCANPIX

Nesen karjeru noslēgušais Francijas futbolists Patriss Evrā atklājis, ka viņš savulaik četrus mēnešus spēlējis ar futbola zābakā ievietotu vistas gabalu.

Anglijas kluba Mančestras "United" kādreizējā zvaigzne Evrā pirmdien sociālajos medijos paziņoja par profesionāla futbolista karjeras beigšanu. Francūzis atklājis kādu amizantu savas dzīves posmu.

"Ļaudis runā par laiku, kad iekļuvām UEFA Čempionu līgas finālā 2004. gadā, bet trakākā daļa manā karjerā "Monaco" komandā bija pēc tam, kad biju aizvadījis maču Francijas U-21 izlasē," intervijā "The Players’ Tribune" sacīja Evrā.

"Pretinieks man uzmina uz pēdas, to nopietni savainojot. Slimnīcā "Monaco" trenerim (Didjē Dešāns) sacīju, ka sāpes ir pārāk lielas - es nevaru spēlēt, nespēju pat paiet," atceras Francijas futbolists.

"Bet komandai biju vajadzīgs, tāpēc ārsti darīja visu iespējamo, lai remdētu sāpes. Nekas nelīdzēja. Tad kāds no kluba personāla teica - kāpēc gan neizmēģināt vecmodīgas metodes?"

"Visi vaicāja: ko tu ar to domā? Viņš teica, lai vienkārši ielieku zābakā vistu. Tas šķita traki, bet esmu gatavs visam kam, tāpēc devos pie vietējā miesnieka," pastāstīja Evrā.

Francijas futbolists pasūtījis miesniekam nedaudz vistas gaļas un atklājis, kas tiks ar to darīts. Miesnieks par to esot smējies.

"Pasūtīju jaunus futbola zābakus - vienai kājai 42,5. bet otrai kājai 44. izmēru. Piespēlēju bumbu, sajūta bija laba. Sāpīga, bet laba. Tā nu iznāca, ka es četrus mēnešus spēlēju ar futbola zābakā ievietotu vistu."

Evrā norādīja, ka treniņos viņš vistas gaļu neizmantoja, jo māte viņam nekad nepiedotu tādu ēdiena izniekošanu. Taču pirms katras spēles viņš devās pie miesnieka, kurš teicis: "Labrīt, Patris! Ierasto, ja?"

Jāpiebilst, ka Evrā ģimenē ir 24 brāļi un māsas.

"Vista man palīdzēja spēlēt tik labi, ka 2006. gada janvārī es pievienojos Mančestras "United" komandai."

Pašlaik 38 gadus vecais Evrā karjerā piecas reizes Mančestras "United" sastāvā kļuva par Anglijas premjerlīgas čempionu, kā arī 2008. gadā viņš ar šo vienību triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Francijas izlasē Evrā aizvadīja 81 spēli. Viņš pildījis komandas kapteiņa pienākumus gan valstsvienībā, gan Mančestras "United".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu