Taisons Fjūrijs vienojies par nākamo cīņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagsvara bokseris Taisons Fjūrijs vienojies, ka septembrī aizvadīs cīņu ar zviedru Oto Vallīnu, ziņo ESPN.

Abi bokseri cīnīsies 14.septembrī Lasvegasā.

Fjūrijs jūnija vidū otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja vācieti Tomu Švarcu. Brits karjerā uzvarējis 28 no 29 cīņām, 20 dueļus beidzot ar nokautu. Viņa kontā ir arī viens neizšķirts.

Tikmēr Vallīns uzvarējis visās 20 cīņās, 12 no tām noslēdzot ar nokautu. Aprīlī viņš cīnījās ar amerikāni Niku Kisneru, taču duelis palika bez rezultāta, jo abi bokseri sasitās ar galvām, kā rezultātu pretinieks guva nopietnu savainojumu.

Pērn janvārī Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņu vakara ietvaros Vallīns cīnījās "Arēnā Rīga", ar nokautu uzvarot bosnieti Srdžanu Govedaricu.

Fjūrija un Deontaja Vaildera duelis decembrī noslēdzās neizšķirti, tādējādi amerikānim izdevās saglabāt savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Brits nākamgad vēlas cīnīties ar Vailderu.

Tikmēr Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) smagsvaru čempiona jostas pieder meksikānim Endijam Ruisam junioram, kurš pirms diviem mēnešiem negaidīti uzveica britu Entoniju Džošua. Pirms tikšanās ar Fjūriju, Vailders vēlas dueli ar Ruisu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu