Itālijas jaunā futbola zvaigzne Kīns pievienojas "Everton"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Moise Kīns
Moise Kīns Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas komanda Liverpūles "Everton" noslēgusi piecu gadu līgumu ar Itālijas vienības "Juventus" bijušo futbolistu Mose Kīnu, tikmēr pieredzējušais Huanfrans turpmāk pārstāvēs Brazīlijas komandu "Sao Paulo".

Lai arī precīzas darījuma detaļas netiek atklātas, tiek lēsts, ka futbolista pāreja "Everton" izmaksājusi 32 miljonus eiro. Futbolists aizvadītajā sezonā 21 spēlē izcēlās ar astoņiem vārtiem.

"Līgumu ar "Everton" parakstīju tāpēc, ka biju drošs par kluba nākotnes vīziju. Arī man nākotne ir svarīga," intervijā kluba televīzijai teica futbolists.

"Komanda ir ļoti liela un tai ir tikpat lielas ambīcijas. Tādēļ es strādāšu ļoti smagi, lai mēs sasniegtu izvirzītos mērķus," teica Kīns.

Tāpat Kīns pēdējās trijās spēlēs paspēja izcelties ar diviem vārtiem, lai arī debiju "Juventus" sastāvā piedzīvoja vien decembrī.

"Viņš ir spēcīgs, ātrs un ar vairākām kvalitātēm, kuras piemīt labam uzbrucējam," teica Liverpūles komandas galvenais treneris Marko Silva. "Kīnam ir talants, un viņš arī ir gatavs strādāt. Gatavs paspēcināt mūsu komandu, tādējādi dodot mums lielāku dažādību spēlē."

"Everton" Anglijas premjerlīgā šosezon pirmo maču aizvadīs sestdien, kad spēkosies ar Londonas "Crystal Palace".

Tikmēr pieredzējušais spānis Huanfrans oficiāli pievienojies Brazīlijas komandai "Sao Paulo", kuras rindās nesen nokļuva arī Dani Alvešs.

Pats klubs to pavēstīja savā "Twitter" kontā. ""Sao Paulo" būs Huana mājas līdz 2020.gada decembrim," teiks ierakstā.

Tikmēr pats futbolists jau maija beigās paziņoja, ka drīzumā pametīs Madrides vienību.

Huanfrans "Atletico" vienībā aizvadījis 355 spēles un guvis sešus vārtus. Kopā ar komandu viņš 2014.gadā triumfēja Spānijas čempionātā, turklāt divreiz ieguva arī UEFA Eiropas līgas titulu. Viņš pārstāvējis arī Madrides "Real", Barselonas "Espanyol" un "Osasuna".

Tiesa, spānis 2016.gadā garām aizsita vienīgo "pendeli" UEFA Čempionu līgas finālā pret Madrides "Real", kas viņa pārstāvētajai komandai maksāja titulu. Uzvaru šī turnīra finālā viņš neizcīnīja arī 2014.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu