Rīgas "Dinamo" vārtsargs Tretjaks: Man ir vienalga, ko raksta prese (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maksims Tretjaks
Maksims Tretjaks Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargam Maksimam Tretjakam esot vienalga, ko par viņu raksta presē vai citos medijos, jo viņam ir skaidrs savs ceļš karjerā.

22 gadus vecais Tretjaks jaunajā KHL sezonā pilntiesīgi debitēs šajā līgā, jo iepriekš triju sezonu laikā aizvadījis vien sešas spēles.

Savulaik izcilā PSRS izlases un Maskavas CSKA vārtsarga, tagad Krievijas Hokeja federācijas prezidenta Vladislava Tretjaka mazdēls vairs neuztraucoties par daudzajiem salīdzinājumiem ar vectēvu.

"Jā, viņš vienmēr noskatās manu spēļu labākās epizodes. Piezvana, skaidro, kā labot pieļautās kļūdas. Agrāk mani satrauca, ka tiku dēvēts par Tretjaka mazdēlu, bet tagad vairs formulējums nešķiet svarīgs. Man ir vienalga, ko raksta prese. Zinu savu ceļu hokejā. Sauciet kā gribat," intervijā KHL mājaslapai sacīja vārtsargs. 

"Dinamo" vārtuvīrs arī pauda, ka viņam daudz un smagi jāstrādā, lai sevi apliecinātu KHL.

Tretjaks iepriekšējā sezonā jau pārstāvēja Rīgas "Dinamo" komandu, laukumā gan izejot tikai vienā spēlē uz maiņu, bet decembrī viņš pārgāja uz nākamo KHL čempionu Maskavas CSKA kluba sistēmu, atlikušo sezonas daļu aizvadot fārmkluba Čehovas "Zvezda". 

"Zvezda" sastāvā Krievijas augstākajā līgā (VHL) Tretjaks 12 spēlēs regulārajā čempionātā vidēji ielaida 1,58 vārtus un atvairīja 93,4% metienu, bet piecās izslēgšanas turnīra spēlēs vidēji ielaida 1,78 vārtus un atvairīja 92,0% metienu.

Jaunajā sezonā Tretjaks būs Kristera Gudļevska konkurents par vietu vārtos.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu