Rīgas "Dinamo" bijušais līderis Videls cer turpināt karjeru KHL (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Līnuss Videls
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Līnuss Videls Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" komandas pagājušās sezonas līderis zviedrs Līnuss Videls joprojām ir bez līguma, taču viņš cer turpināt karjeru Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), vēsta portāls "hockeynews.se".

Pašlaik 34 gadus vecais Videls pagājušajā sezonā bija Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs, KHL regulārajā čempionātā izceļoties ar 48 rezultativitātes punktiem (24 vārti un 24 piespēlēs).

Pagājušā sezona Videlam bija pārliecinoši rezultatīvākā viņa karjerā KHL čempionātā, kurā viņš kopumā nospēlējis nepilnas astoņas sezonas, pārstāvot sešas komandas: 

  • Rīgas "Dinamo"; 
  • Čeļabinskas "Traktor";
  • Čerepovecas "Severstaļ";
  • Ņižņijnovgorodas "Torpedo";
  • Hantimansijskas "Jugra"
  • Pekinas "Kunlun Red Star".

Pēc pagājušās sezonas noslēdzās Videla līgums ar Rīgas "Dinamo". Kā vasaras sākumā atklāja komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns, klubs nevarēja vienoties ar Zviedrijas hokejistu par finansiālajiem nosacījumiem, tāpēc jaunu kontraktu nav izdevies parakstīt.

Videls joprojām ir bez kluba, taču vēlas karjeru turpināt KHL. Ja piedāvājumu nebūs, viņš apsverot domu atgriezties Zviedrijas čempionātā, kur viņš pēdējo reizi spēlēja 2011./12. gada sezonas pirmajā pusē.

Patlaban Videls trenējas kopā ar Zviedrijas pēc spēka otrās līgas komandu "Almtuna IS".

 
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu