Ezils un Kolašinacs izlaidīs spēli Ņūkāslā drošības apsvērumu dēļ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mesuts Ezils
Mesuts Ezils Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" futbolisti Mesuts Ezils un Seads Kolašinacs nedosies kopā ar komandu uz svētdienas premjerlīgas spēli Ņūkāslā drošības apsvērumu dēļ, ziņo BBC.

Abi futbolisti pirms divām nedēļām Londonas ziemeļrietumos piedzīvoja bruņotu uzbrukumu viņu automašīnai.

"Arsenal" apliecinājis, ka spēlētāji sadarbojas ar policiju, kura "nodrošina futbolistiem un viņu ģimenēm pastāvīgu atbalstu". "Mūsu spēlētāju un viņu ģimeņu drošība mums ir pirmajā vietā. Mēs šādu lēmumu pieņēmām, konsultējoties ar futbolistiem un viņu pārstāvjiem. Ceram sagaidīt sportistus atpakaļ ierindā tik drīz, cik iespējams," klubs piebilda savā paziņojumā.

Ezils un Kolašinacs pēc incidenta jau izlaida draudzības spēli ar Lionas "Olympique", taču abi bija ierindā pēdējā sezonas pārbaudes mačā svētdien pret "Barcelona".

Kolašinacs pēc notikušā ievietoja sociālajos medijos savu un Ezila fotogrāfiju ar ierakstu: "Man liekas, ar mums viss ir kārtībā".

Policija patlaban izmeklē pirms divām nedēļām notikušo uzbrukumu. Metropolitēna policija jau paziņojusi, ka kopā ar "Arsenal" lieta par notikušo tiks rūpīgi izmeklēta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu