"Liverpool" vārtsargs Alisons izlaidīs UEFA Superkausa maču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: MARIANA BAZO/REUTERS

Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" vārtsargam Alisonam Bekeram trešdien UEFA Superkausa maču pret Londonas "Chelsea" nāksies noraudzīties no rezervistu soliņa, jo vietējā čempionāta atklāšanas spēlē viņš iedzīvojās savainojumā.

Piektdien premjerlīgas atklāšanas spēlē pirmā puslaika beigās traumu guva "Liverpool" vienības vārtu vīrs Alisons, kuram, visticamāk, nāksies izlaist trešdienas UEFA Superkausa spēli pret Londonas "Cheslea".

Tikmēr "Liverpool" 2019./20.gada sezonu iesāka ar pārliecinošu 4:1 (4:0) uzvaru pār Norvičas "City", kas spēcīgākajā Anglijas līgā atgriezusies pēc viena gada pārtraukuma.

Brazīlijas futbolists uz laukuma saļima pēc izdarīta atsitiena no vārtiem, kā rezultātā sešas minūtes līdz puslaika beigām viņš tika nomainīts. Spēlētājs laukumu pameta klibojot.

UEFA Superkausa spēle, kurā tiekas aizvadītās sezonas Čempionu un Eiropas līgas uzvarētājas, trešdien notiks Turcijas pilsētā Stambulā.

"Viņš nebūs atveseļojies līdz trešdienai, to varu pateikt jau tagad," tiešs savos izteikumos bija "Liverpool" stūrmani Jirgens Klops. "Viņš sajuta sāpes savā ikra muskulī. Uz brīdi pat atskatījās atpakaļ, jo viņam šķita, ka kaut kas trāpījis pa to."

Kluba jaunieguvumam Adrianam komandā bija paredzēta otrā vārtsarga loma, tomēr līdz ar Alisona gūto traumu, futbolistam jaunā klubs krekls būs jāvelk krietni ātrāk. Šīs nedēļas sākumā "Liverpool" nu jau bijušais vārtsargs Simons Miņolē devās uz Beļģijas "Club Bruges" komandu.

"Adrians ir labs vārtsargs. Viņš ir nosvērts un labi atsit sitienus, tieši tāpēc arī noslēdzām līgumu ar viņu. Konkrētā situācija spēlē viņam par labu, tomēr mums ir neliela ķibele ar Alisonu," teica Klops.

Tiek lēsts, ka Adrians vārtos pirmā numura lomu ieņems turpmākās pāris nedēļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu