Andresku pēc Viljamsas izstāšanās no fināla bez cīņas iegūst Toronto WTA ''Premier'' titulu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Talantīgā kanādiešu tenisiste Bjanka Andresku svētdien kļuva par Toronto WTA "Premier 5" turnīra uzvarētāju, tiekot pie savas otras lielākās trofejas karjerā.

Andresku pirmajā setā bija vadībā 3-1 pret titulēto amerikānieti Serēnu Viljamsu, kura pēc četriem geimiem muguras sāpju dēļ finālu neturpināja.

Andresku rangā ieņem 27.vietu, bet Viljamsa atrodama desmitajā pozīcijā. Ja kanādietei šis bija trešais fināls karjerā, tad Vilajsma spēlēja savā 96.titula mačā.

Andersku ir pirmā kanādiete kopš 1969.gada, kura uzvarējusi turnīrā savās mājās. Vien martā viņa Indianvelsā izcīnīja savu pirmo WTA titulu karjerā, uzreiz triumfējot "Premier Mandatory" sacensībās, kas ir nākamais līmenis aiz "Grand Slam".

Kanādieti nākamnedēļ rangā pakāpsies uz 14.vietu, bet Viljamsa būs astotajā pozīcijā, kas amerikānietei būs augstākais pakāpiens kopš viņa atgriezās kortā pēc kļūšanas par māmiņu.

Jau ziņots, ka Latvijas otrā rakete Aļona Ostapenko šajā turnīrā apstājās trešajā kārtā, bet pirmā rakete Anastasija Sevastova zaudēja pirmajā cīņā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu