Strēlnieka pārstāvētajai CSKA pievienojas Eirolīgas labākais punktu guvējs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maiks Džeimss
Maiks Džeimss Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolista Jāņa Strēlnieka pārstāvētajai Krievijas komandai Maskavas CSKA pievienojies aizvadītās sezonas ULEB Eirolīgas labākais punktu guvējs Maiks Džeimss, vēsta klubs.

Strēlnieks jūlija sākumā oficiāli pievienojās CSKA, parakstot līgumu uz divām sezonām. Aizvadītās sezonas Eirolīgas čempionvienība turpina komplektēt sastāvu, vienojoties par viena gada līgumu ar amerikāņu aizsargu Džeimsu.

Pašlaik 28 gadus vecais Džeimss pagājušajā sezonā spēlēja Itālijas klubā Milānas "AX Armani Exchange Olimpia", kurā sezonas pirmo daļu aizvadīja arī Dairis Bertāns.

Džeimss pagājušajā sezonā ULEB Eirolīgā 30 mačos vidēji guva 19,8 punktus un kopumā iemeta 70 tālmetienus, kļūstot par sezonas līderi šajos statistikas rādītājos. Viņš vidēji veica 6,4 rezultatīvas piespēles, kas bija otrs labākais rādītājs Eirolīgā.

Iepriekš karjerā Džeimss ir spēlējis Horvātijas, Grieķijas, Izraēlas, Spānijas un Itālijas komandās, kā arī pārstāvējis divus klubu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) - Fīniksas "Suns" un Ņūorleānas "Pelicans".

Savā neilgajā NBA pieredzē viņš aizvadījis 36 spēles, vidēji atzīmējoties ar 9,3 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu