Horvātijas izlases futbolists Perišičs drīzumā varētu pievienoties "Bayern"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivans Perišičs
Ivans Perišičs Foto: EPA/Scanpix

Horvātijas izlases futbolists Ivans Perišičs apstiprinājis, ka ir tuvu tam, lai vienotos par sadarbību ar Vācijas flagmani Minhenes "Bayern", pirmdien vēstīja vācu mediji.

Futbolists pirmdienas rītā tika manīts Minhenē, bet sarunā ar žurnālu "Bild", viņš neslēpa, ka nupat kā izgājis medicīniskās pārbaudes.

"Bild" vēsta, ka "Bayern" spēlētāja līdzšinējam klubam Milānas "Inter" maksās piecus miljonus eiro lielu īres maksu, tomēr pēc sezonas beigām Vācijas klubam būs iespēja futbolistu pavisam iegūt savā rīcībā, samaksājot 20 miljonus eiro.

Perišičam pašreiz ir spēkā esošs līgums ar "Inter" līdz 2022.gadam, tomēr līdz ar jaunā trenera Antonio Kontes pievienošanos klubam, viņa loma tajā mazinājusies.

Pussargs Minhenes vienībā centīsies aizstāt pieredzējušos Franku Riberī un Arjenu Robenu, kuri komandu pameta šīs vasaras sākumā.

Aizvadītajā sezonā horvāts 34 Itālijas A sērijas mačos izcēlās ar astoņiem gūtiem vārtiem.

"Bayern" starpsezonā ilgstoši medīja Līroju Sanē no Mančestras "City", tomēr pagājušajā nedēļā noskaidrojās, ka futbolists pārplēsis priekšējās krusteniskās saites, kas, visticamāk, viņam liegs atgriezties laukumā pirms 2020.gada.

Iepriekš "Bayern" kluba sakarā tika piesaukts arī velsieša Gereta Beila vārds, tomēr viņa pievienošanās Vācijas komandai ir maz ticama.

Augusta sākumā "Bayern" ar 0:2 Vācijas superkausa mačā piekāpās savai sīvākajai konkurentei Dortmundes "Borussia".

Minhenes vienība 2019./20.gada sezonu uzsāks piektdien ar maču pret Berlīnes "Hertha".

"Bayern" par Vācijas čempioni kļuvusi 29 reizes, tostarp arī pērn, bet par labāko komandu Eiropā - piecas reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu