"Bayern" pastiprina sastāvu ar Perišiču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivans Perišičs
Ivans Perišičs Foto: EPA/Scanpix

Vācijas futbola bundeslīgas grands Minhenes "Bayern" pastiprinājis savu uzbrukumu ar horvātu Ivanu Perišiču, izīrējot futbolistu no Itālijas A sērijas kluba.

Pēc sezonas "Bayern" 30 gadus vecajam futbolistam, kurš spēlē kā malējais pussargs, uzbrūkošais pussargs un otrais uzbrucējs, varēs piedāvāt pastāvīgu līgumu.

Darījuma finansiālās detaļas netiek atklātas, bet pēc mediju ziņotā īres maksa ir pieci miljoni eiro, bet pilnvērtīgs transfērs Minhenes klubam izmaksātu 20 miljonus eiro.

"Bayern" papildspēkus uzbrukumā sāka meklēt pēc tam, kad Anglijas superkausa mačā krustenisko saišu traumu guva Mančestras "City" pussargs Līrojs Sanē, kurš tika gatavots maiņai uz Vācijas čempioni.

Perišičs jau spēlējis bundeslīgā, no 2011. līdz 2013.gadam pārstāvot Dortmundes "Borussia", kuras sastāvā kļuva par Vācijas čempionu un triumfēja valsts kausa izcīņā. Divas turpmākās sezonas viņš pārstāvēja "VfL Wolfsburg", ar kuru izcīnīja vēl vienu Vācijas kausu.

Pēc tam viņš nonāca "Inter" komandā, kurā četru sezonu laikā 141 spēlē guva 37 vārtus.

Profesionāļa gaitas viņš uzsāka 2007.gadā Francijas klubā "Sochaux". Karjeras laikā Perišičs pārstāvējis arī Beļģijas vienības "Club Brugge" un "Roeselare".

Pērn viņš palīdzēja Horvātijas izlasei sasniegt Pasaules kausa finālu.

Jaunā Vācijas bundeslīgas sezona sāksies piektdien, kad "Bayern" savā laukumā uzņems Berlīnes "Hertha".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu