Bijušais NBA spēlētājs Arenass: Kārters karjeru turpina tikai rekorda dēļ

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vinss Kārters
Vinss Kārters Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) veterāns Vinss Kārters turpina spēlēt tikai tāpēc, lai sasniegtu līgā aizvadīto sezonu rekordu, uzskata bijušais profesionālis Gilberts Arenass.

42 gadus vecais Kārters nākamsezon būs vecākais spēlētājs visā NBA.

Aizvadīto sezonu viņš pavadīja Atlantas "Hawks" komandā. Kārters līgā aizvadījis jau 21 sezonu, kopumā gūstot 25 430 punktus.

Basketbolista bijušais kolēģis Arenass gan neuzskata, ka Kārteram jāturpina karjera, jo tas atņemot iespēju spēlēt kādam no jaunajiem censoņiem.

"Vinsa lēmumā turpināt spēlēt nav nekā pozitīva. Ļaujiet taču kādam jaunajam nākt viņa vietā, lai kļūtu par nākamo Vinsu Kārteru! Vinsam būtu jābūt treneru korpusā vai komandas vadībā. Viņš turpina karjeru tikai tāpēc, lai sasniegtu rekordu," sociālās saziņas vietnē "Instagram" izteicās Arenass.

37 gadus vecais Arenass savu pēdējo maču NBA aizvadīja 2012.gadā. Tagad viņš spēlē ASV lielu popularitāti guvušajā "Big3" līgā.

Kārters NBA debitēja 1999.gadā un planētā spēcīgākajā līgā pārstāvējis "Kings", Memfisas "Grizzlies", Dalasas "Mavericks", Fīniksas "Suns", Ņūdžersijas "Nets" un Toronto "Raptors" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu