Usiks debiju smagsvaros piedzīvos oktobra vidū

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks debiju smagsvaru kategorijā piedzīvos 12. oktobrī, cīnoties "Wintrust Arena" Čikāgā, vēsta "BoxingScene". 

Usika pretinieks būs Kamerūnā dzimušais Francijas bokseris Karloss Takams (36-5-1, 28 nokauti). Iepriekš viņu duelis tika pārcelts, jo ukrainis bija iedzīvojies rokas muskuļa savainojumā. 

"BoxingScene" vēsta, ka oficiāli par gaidāmo cīņu tiks paziņots šajā nedēļā. 

Usiks pērn jūlijā, triumfējot Pasaules boksa supersērijā, kļuva par absolūto čempionu pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem).

32 gadus vecais Ukrainas bokseris profesionāļa karjerā uzvarējis visās 16 cīņās, 12 panākumus gūstot ar pretinieka nokautu. Viņš arī ir sarūpējis Mairim Briedim vienīgo zaudējumu karjerā.

Usiks kļuvis par obligāto pretendentu cīņā par smagsvaru kategorijas WBO pasaules čempiona jostu, kas patlaban pieder Meksikas bokserim Endijam Ruisam junioram, kurš jūnijā sensacionāli uzveica Entoniju Džošua no Lielbritānijas.

Usiks intervijā "Sky Sports" atklājis, ka viņš vēlas cīnīties Vemblija stadionā pret Džošua, jo viņš esot spēcīgāks pretinieks nekā Ruiss.

Tāpat Usiks jau iepriekš ir izteicies, ka viņš vēlas cīņas pret britu Taisonu Fjūriju, Džošua un ASV bokseri Deonteju Vailderu.

Vienu no pieciem zaudējumiem karjerā Takams piedzīvojis pret Džošua. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu