Marejs nespēlēs "US Open"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Endijs Marejs
Endijs Marejs Foto: EPA/Scanpix

Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs nolēmis nepiedalīties augusta izskaņā gaidāmajā "Grand Slam" kategorijas turnīrā "US Open", lai koncentrētos uz formas un korta izjūtu atgūšanu pēc gūžas operācijas, vēsta BBC.

2012.gada ASV atklātā čempionāta uzvarētājs Marejs bija plānojis Ņujorkā piedalīties dubultspēļu un jaukto dubultspēļu turnīrā, taču tagad pārdomājis. Brits nākamnedēļ plāno startēt "ATP World Tour 250" turnīrā Vinstonā-Seilemā turpat ASV.

"Mans plāns ir atgriezties visaugstākajā līmenī vienspēlēs, tāpēc izmantoju iespējas atgūt spēles garšu tieši šajā formātā. Dubultspēļu spēlēšana var procesu tikai palēnināt. Man jāspēlē pēc iespējas vairāk, lai atgūtos. Līdz gada beigām šādu turnīru, kur to varu darīt, nemaz nav tik daudz," intervijā BBC sacīja tenisists.

Septembra beigās Marejs došoties uz Ķīnu, kur startēs divos turnīros. Otra iespēja esot tikai trenēties, bet tā viņu nesaistot.

Šā gada "US Open" turnīrs sāksies 26.augustā, bet noslēgsies 8.septembrī.

Karjeras laikā Marejs kopumā izcīnījis 45 ATP titulus.

Skots emocionālā preses konferencē "Australian Open" laikā janvārī paziņoja, ka plāno beigt karjeru pēc Vimbldonas čempionāta, bet pēc gūžas operācijas viņš nolēma tomēr atgriezties kortā.

Pasaules rangā Marejs šobrīd ieņem 324. pozīciju vienspēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu