Nurmagomedovs par Makgregoru: Tādiem ir jāsēž cietumā (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/SCANPIX

Jauktās cīņas mākslas (MMA) pārstāvis, UFC čempions vieglā svara kategorijā Habibs Nurmagomedovs uzskata, ka īram Konoram Makgregoram pēc publiskotā video, kurā fiksēts, kā viņš bārā iesit gados vecākam kungam, jāizcieš cietumsods.

Tenku portāls TMZ nesen publicēja video, kurā redzams, kā Makgregors bārā Dublinā iesit pa seju vienam no tā apmeklētājiem. Iemesls esot bijis strīds par viskiju. Incidents esot noticis aprīlī.

Nurmagomedovs, kurš ar Makgregoru cīnījies UFC astoņstūrī, uzskata, ka šāda roku palaišana jāsoda bargi.

"Tādiem cilvēkiem jāsēž cietumā. Tam puisim nav nekādas cieņas pret apkārtējiem. Viņš daudz laba paveicis sportā, bet šobrīd ir sajucis prātā. Kā vispār var sist vecam vīram? Šodien viņš sit vecīšus, bet rīt? Varas pārstāvjiem jātiek ar viņu galā," intervijā TMZ sašutis bija Krievijas cīkstonis.

Pagaidām nav ziņu, ka Makgregors par izdarībām bārā būtu saņēmis kādu sodu.

Ierodoties krogā, Makgregors visiem apmeklētājiem gribējis uzsaukt paša viskiju "Proper Twelve", taču kungs atteicies iedzert un nolicis glāzīti malā. Brīdi vēlāk Makgregors izdarīja sitienu ar kreiso roku. 

Drīz pēc tam divi vīrieši izveda Makgregoru ārā no bāra. TMZ vēsta, ka cietušais vīrietis vērsies policijā, taču nav zināms, vai Makgregors saņēmis kādu sodu. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu