Sauls Alvaress boksa ringā atgriezīsies novembra sākumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sauls "Kanelo" Alvaress
Sauls "Kanelo" Alvaress Foto: AP/Scanpix

Sauls "Kanelo" Alvaress no Meksikas savu nākamo boksa cīņu aizvadīs 2019. gada 2. novembrī, paziņojusi promoteru kompānija "Golden Boy".

Tiesa, pagaidām netiek minēts, pret kuru pretinieku WBC, WBA un IBF pasaules čempiona jostas vidēja svara kategorijā (līdz 72,6 kilogramiem) Alvaress aizstāvēs. Iepriekš puses nevarēja vienoties par cīņas aizvadīšanu ar bijušo pasaules čempionu Genādiju Golovkinu no Kazahstānas. Tāpat nesekmīgi ritējušas sarunas ar krieva Sergeja Kovaļova pārstāvjiem. 

Neoficiāli izskanējušas ziņas, ka Alvaress ringā spēkiem mērosies ar WBO čempionu Demetriusu Andradi no ASV. 

Sauls "Kanelo" Alvaress
Sauls "Kanelo" Alvaress Foto: AP/Scanpix

Patlaban 29 gadus vecais Alvaress karjerā izcīnījis 52 uzvaras (35 ar pretinieka nokautu), piedzīvojis 2 neizšķirtus un 1 zaudējumu.

Vienīgo zaudējumu Alvaress cieta 2013. gadā pret slaveno ASV bokseri Floidu Meivezeru junioru.

"Sauls ringā atgriezīsies 2. novembrī. Tā būs labāk viņam, mums un DAZN (straumēšanas tīkls)," ietekmīgajam Ziemeļamerikas sporta medijam ESPN atklāja "Golden Boy" pārstāvis Ēriks Gomess. 

Sākotnēji tika plānots, ka Alvaress nākamo cīņu aizvadīts 14. septembrī, vēlāk datums tika pārcelts uz 26. oktobri. Tagad nozīmēts 2. novembris. 

Alvaress pērn parakstīja ienesīgāko līgumu sporta vēsturē, vienojoties ar DAZN par 365 miljoniem dolāru.

Žurnāla "Forbes" aplēses liecina, ka Alvaress pēdējā gada laikā nopelnīja 94 miljonus, kas viņu ierindo 4. vietā 2019. gada bagātāko sportistu sarakstā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu