Pogbā nerealizē "pendeli", "United" nespējot uzveikt "Wanderers"

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pols Pogbā (no kreisās) un Ūle Gunnars Sūlšērs
Pols Pogbā (no kreisās) un Ūle Gunnars Sūlšērs Foto: EPA/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas grands Mančestras "United" pirmdien jau jaunās sezonas otrajā kārtā zaudēja punktus.

Mančestras vienība viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar Vulverhemptonas "Wanderers".

Viesi pirmo puslaiku uzvarēja ar 1:0, spēles 27.minūtē pēc Markusa Rešforda piespēles no tuvas distances precīzi sitot Antonī Marsiālam. Otrā puslaika desmitajā minūtē jeb mača 55.minūtē Rubens Nevešs ar raidījumu ārpus soda laukuma robežām panāca 1:1.

Puslaika vidū, 68.minūtē "Wanderers" soda laukumā neatļauti tika apturēts Pols Pogbā, līdz ar to uz mājinieku vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. "Pendeli" izpildīja pats Pogbā, taču viņa sitienu atvairīja mājinieku vārtsargs Rui Patrīsiu.

"Pirmajā puslaikā bija labs sniegums, bet otrajā bijām nedaudz pavirši. Tomēr uzlabojam savu sniegumu. Esam jauna komanda, kas mācīsies. Tikām pie "pendeles", kas biežāk mums dotu vēl divus papildu punktus, bet dažreiz vārtsargi veic labus atvairījumus," pēc mača pauda "United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs.

"Pirmajā puslaikā "United" dominēja. Viņi izdarīja spiedienu un neļāva mums veidot uzbrukumus. Otrajā puslaikā mums bija daudz vairāk vietas un kontrolējām spēli. Šis bija emocionāls mačs," atzīmēja pretinieku stūrmanis Nunu Ešpiritu Santu.

Iepriekšējās sezonas Anglijas futbola premjerlīgas čempione Mančestras "City" sestdien sezonas otrajā mačā cīnījās neizšķirti, turklāt uzvaru tai liedza izcīnīt videoatkārtojumu tiesnešu sistēma jeb VAR. Mančestras vienība savā laukumā divu grandu duelī cīnījās neizšķirti 2:2 (2:1) ar Totenhemas "Hotspur".

Tikmēr iepriekšējās sezonas vicečempione "Liverpool" viesos ar 2:1 (1:0) pārspēja "Southampton". Liverpūliešiem vārtus guva Sadio Manē un Robertu Firminu.

Vēl no vadošajām komandām Londonas "Arsenal" mājās ar 2:1 (1:1) pārspēja "Burnley". Citviet ar "hat-trick" izcēlās soms Tēmu Puki, kurš kaldināja Noridžas "City" uzvaru 3:1 (1:0) pār Ņūkāslas "United".

Neveiksmīgi iesākto sezonu svētdien turpināja Londonas "Chelsea", kas savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar Lesteras "City".

Jauno sezonu ar divām uzvarām divās spēlēs iesākušas tikai "Liverpool" un "Arsenal" komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu