Marejs zaudē arī otrajā vienspēlē pēc atgriešanās kortā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Endijs Marejs
Endijs Marejs Foto: AP/Scanpix

Titulētais britu tenisists Endijs Marejs pirmdien zaudēja arī savā otrajā vienspēļu mačā pēc atgriešanās kortā.

Marejs Vinstonas-Seilemas "ATP World Tour 250" sērijas turnīra pirmajā kārtā ar rezultātu 6-7 (8:10), 5-7 piekāpās amerikānim Tenisam Sandgrēnam.

Pasaules 329.rakete Marejs vienspēlēs zaudējis četros mačos pēc kārtas.

"Salīdzinot ar iepriekšējo maču, dažas lietas bija labākas. Situ daudz tīrāk, nekā to darīju Sinsinati, tāpat labāk skrēju pēc saīsinātajiem sitieniem. Varu teikt, ka ir labas lietas un lietas, ko vēlos uzlabot," pēc mača teica Marejs.

Lielbritānijas tenisa zvaigzne pirms nedēļas savā pirmajā vienspēlē pēc atgriešanās kortā Sinsinati "Masters" turnīra pirmajā kārtā piekāpās francūzim Rišāram Gaskē. Marejs pēc operācijas kortā atgriezās jūnija otrajā pusē, taču līdz tam piedalījās tikai dubultspēlēs.

Augusta nogalē gaidāmajā ASV atklātajā čempionātā Marejs nepiedalīsies vienspēļu sacensībās, kā arī nespēlēs pāru mačos.

Brits ir 2012.gada ASV atklātā čempionāta uzvarētājs, turklāt viņš divreiz triumfējis arī Vimbldonā. Karjeras laikā viņš kopumā guvis 45 ATP titulus.

Marejs emocionālā preses konferencē "Australian Open" laikā janvārī paziņoja, ka plāno beigt karjeru pēc Vimbldonas čempionāta, bet pēc gūžas operācijas viņš nolēma atgriezties kortā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu