"Dinamo" aizsargs Māršals: Rīgā jūtos lieliski

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bens Māršals
Bens Māršals Foto: Raimonds Volonts/Dinamo Rīga

Ir ļoti patīkami spēlēt "Arēnā Rīga", pēc uzvaras "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas mačā sacīja Rīgas "Dinamo" aizsargs Bens Māršals.

Rīgas "Dinamo" otrdien ar rezultātu 3:0 pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist".

"Ir ļoti patīkami spēlēt šajā arēnā. Bija iespēja nedaudz sajust to atmosfēru, kas valdīs regulārajā sezonā," intervijā kluba mājaslapā sacīja Māršals.

Pašlaik 26 gadus vecais ASV hokejists šajā mačā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

"Spēli iesākām nedaudz miegaini, bet tad spējām mainīt savu sniegumu. Kā arī strādāja mūsu vairākums."

Māršalam šī būs otrā sezona Eiropā. Pagājušajā sezonā viņš spēlēja Slovākijā, bet pirms tam Ziemeļamerikas līgās.

"Ar katru dienu mūsu savstarpējā ķīmija uzlabojas. No Sočiem noteikti atgriezāmies spēcīgāki, jo viens otru vairāk bijām iepazinuši. Vēl ir, kur piestrādāt, bet pagaidām viss izskatās labi."

Rīgas "Dinamo" sastāvā Māršals patlaban ir vienīgais amerikānis, taču ir trīs kanādieši - Eštons Kārters, Brendons Makmilans un Koltons Gilīss.

"Rīgā jūtos lieliski. Pilsēta ir ļoti liela. Tik lielā pilsētā neesmu vēl spēlējis. Jo lielāka pilsēta, jo lielāks līdzjutēju atbalsts. Komandā ir ziemeļamerikāņi, kuri šeit jau bijuši iepriekšējās sezonās un viņi zina vietas, ko mums parādīt," sacīja Māršals.

"Izvēlēties karjeras tupinājumu par labu Rīgai noteikti nebija kļūda. Man tiešām šeit ļoti patīk. Nevaru sagaidīt regulāro sezonu, jo šī pilsēta un līdzjutēji ir pelnījusi vietu izslēgšanas spēlēs."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu