Treneris: Ruiss pagaidām ir sliktā formā. Vēl revanša cīņai nav sācis gatavoties

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Endijs Ruiss
Endijs Ruiss Foto: Reuters/ScanPix

Meksikas smagsvara Endija Ruisa juniora treneris Menijs Roblss atklājis, ka viņa audzēknis pašlaik ir sliktā sportiskajā formā un revanša cīņai ar britu bokseri Entoniju Džošua vēl nav sācis gatavoties. 

Abi bokseri nesen parakstīja līgumu par revanša cīņas aizvadīšanu 7. decembrī Saūda Arābijā. 

"Pagaidām Endijs nav labā kondīcijā, viņš trenējas savā sporta zālē. Gatavošanās cīņai notiek, bet treniņnometni vēl neesam sākuši," Ziemeļamerikas sporta medijam ESPN sacīja treneris. "Lai sagatavotos cīņai, mums būs aptuveni četri mēneši. Tas ir pietiekami ilgs laika sprīdis, lai uzņemtu nepieciešamo kondīciju. Ceru, ka tuvākajā laikā sāksim aktīvākus treniņus."

Jūnija sākumā Ruiss "Madison Square Garden" arēnā septītajā raundā ar tehnisko nokautu negaidīti izcīnīja uzvaru pār Džošua, sagādājot vienu no lielākajām sensācijām boksā pēdējos gados. 

Entonijs Džošua (no kreisās) un Endijs Ruiss juniors
Entonijs Džošua (no kreisās) un Endijs Ruiss juniors Foto: AP/Scanpix

Ruiss kļuva par pirmo Meksikas bokseri, kurš ieguvis pasaules čempiona titulu smagsvaros. Meksikānis savā rīcībā ieguva Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostas.

Ruiss savas karjeras laikā guvis 33 uzvaras, 22 gadījumos gūstot tās ar nokautu, un piedzīvojis vienu zaudējumu. Savukārt pašlaik 29 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 22 no 23 cīņām, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu