Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Berglunds: Īstās spēles vēl tikai priekšā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
 Jākobs Berglunds
Jākobs Berglunds Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Īstās spēles vēl tikai priekšā, pēc otrās uzvaras "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņā sacīja Rīgas "Dinamo" zviedru uzbrucējs Jākobs Berglunds.

Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 3:1 pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv", izcīnot otro uzvaru divās spēlēs "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņā.

"Mums nebija labs spēles sākums, bet spējām mainīt savu sniegumu. Spēles izskaņā atkal nedaudz palaidāmies, bet tikām pie uzvaras. Tas ir svarīgi. Ir jāprot uzvarēt mačos, kad kaut kas sāk buksēt. Tā ir laba mācība, kas noderēs regulārajā sezonā. Ir lietas, kas jāuzlabo, - tam ir domātas šīs spēles. Manuprāt, mums pagaidām viss izdodas ļoti labi," kluba mājaslapā intervijā sacīja Berglunds.

Zviedru uzbrucējs mačā pret "Lokomotiv" guva vārtus skaitliskajā vairākumā, pirmā perioda beigās panākot neizšķirtu 1:1.

"Ar viņiem spēlējām arī turnīrā Sočos, kur arī aizvadījām labu spēli, bet piekāpāmies mača izskaņā. Šodien viņiem sastāvs bija spēcīgāks. Šīs ir pirmsezonas spēles. Katra komanda eksperimentē, meklē labākos risinājumus. Rezultāts, protams, vienmēr ir svarīgs, bet ir jāatceras, ka šī ir tikai pārbaude. Īstās spēles vēl tikai priekšā."

Pašlaik 27 gadus vecais Berglunds gatavojas savai pirmajai sezonai Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

"Rīgā man ir ļoti labi. Pilsēta un komanda ir lieliska. Esmu aizvadījis divas spēles Rīgā, un sajūtas ir tiešām labas. Visās arēnās šādu sajūtu izbaudīt nevar."

Berglunds pagājušajā sezonā kļuva par Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) labāko vārtu guvēju. Krēfeldes "Pinguine" komandas sastāvā 51 spēlē viņš guva 32 vārtus un veica 20 rezultatīvas piespēles.

"Latvijas Dzelzceļa" kausa turpinājumā Rīgas "Dinamo" sestdien plkst. 13.00 spēkosies ar Minskas "Dinamo", bet svētdien plkst. 17.00 paredzēts duelis ar Kazaņas "Ak Bars".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu