Jūrmalā sākas Pasaules tūres pludmales volejbolā trīs zvaigžņu posms

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Haralds Regža
Haralds Regža Foto: Edijs Pālens/LETA

Ar kvalifikācijas spēlēm ceturtdien Majoros sāksies Pasaules tūres pludmales volejbolā trīs zvaigžņu posms, atlasē piedaloties četriem Latvijas duetiem.

Kvalifikācijas mači sāksies plkst.10, bet no mājiniekiem pirmie kortā dosies Rūdolfs Stankevičs/Artūrs Rinkēvičs (19.), kuri pirmajā kārtā plkst.10.50 spēkosies ar vāciešiem Dirku Vestfālu/Lukasu Pfrečneru (14.).

Vēlāk pirmajā kārtā plkst.11.40 Dāvis Nātriņš/Gints Antoms (18.) mēros spēkus ar norvēģiem Sveinu Odmunnu Solhaugu/Kristianu Jergensenu Rūdu (15.), bet plkst.12.30 Oskars Puga/Jānis Kuprasovs (22.) duelēsies ar čehiem Davidu Lencu/Filipu Habru (11.).

Kā pēdējie no latviešiem kortā dosies Toms Šmēdiņš/Haralds Regža, kuri kvalifikācijā izlikti ar piekto numuru un no pirmās kārtas ir brīvi. Viņiem mačs paredzēts plkst.16.40.

Lai iekļūtu pamatturnīrā, jāpārvar kvalifikācijas divas kārtas.

Pamatsacensībās vietas garantējuši Latvijas vadošie dueti Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs, Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Mihails Samoilovs/Aleksandrs Solovejs. Samoilovs/Solovejs pamatturnīrā tikuši ar rīkotāju speciālo ielūgumu.

Kvalifikācijas turnīra spēles būs iespējams apmeklēt bez ieejas maksas. Uz pamatturnīra spēlēm, kas tiks aizvadītas 23.augustā un uz izslēgšanas spēlēs 24. un 25.augustā biļetes ir iespējams iegādāties "Beachvolley.jurmala.lv".

Pludmales volejbolisti turnīrā cīnīsies par naudas balvām 75 000 dolāru vērtībā - uzvarētāji saņems naudas laimestu 10 000 dolāru vērtībā, kā arī tiks pie 600 punktiem 2020.gada Tokijas olimpisko spēļu kvalifikācijā.

Pasaules tūres posms Latvijā norisināsies pirmoreiz.

Sākot ar 2014.gadu, Jūrmalā norisinājušās augsta ranga Eiropas mēroga sacensības, 2017.gadā uzņemot Eiropas čempionāta finālturnīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu