Usika pirmais pretinieks smagsvaros tomēr būs krievs Fedosovs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas boksera Oleksandra Usika pretinieks debijas cīņā smagā svara kategorijā tomēr būs krievs Andrejs Fedosovs, nevis iepriekš izziņotais Francijas pārstāvis Karloss Takams, ziņo "BoxingScene".

Iepriekš tika ziņots, ka Usika un Kamerūnā dzimušā francūža cīņa notiks 12.oktobrī Čikāgā. Tagad gan "BoxingScene" vēsta, ka Usika pārstāvjiem neizdevās vienoties ar pretinieku par šo maču.

Par Usika jauno pretinieku esot kļuvis 33 gadus vecais Krievijas bokseris Fedosovs, kurš profesionālās karjeras laikā izcīnījis 31 uzvaru (25 no tām ar nokautu), kā arī trijās cīņās ringu pametis kā zaudētājs.

Gaidāmās cīņas norises vieta un laiks vēl netiek atklāts.

Usiks pērn jūlijā, triumfējot Pasaules boksa supersērijā, kļuva par absolūto čempionu pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem).

32 gadus vecais Ukrainas bokseris profesionāļa karjerā uzvarējis visās 16 cīņās, 12 panākumus gūstot ar pretinieka nokautu. Viņš arī latvietim Mairim Briedim sarūpējis līdz šim vienīgo zaudējumu karjerā.

Usiks kļuvis par obligāto pretendentu cīņā par smagsvaru kategorijas WBO pasaules čempiona jostu, kas patlaban pieder Meksikas bokserim Endijam Ruisam junioram, kurš jūnijā sensacionāli uzveica Entoniju Džošua no Lielbritānijas.

Usiks intervijā "Sky Sports" atklājis, ka viņš vēlas cīnīties Vemblija stadionā pret Džošua, jo viņš esot spēcīgāks pretinieks nekā Ruiss.

Tāpat Usiks jau iepriekš ir izteicies, ka viņš vēlas cīņas pret britu Taisonu Fjūriju, Džošua un ASV bokseri Deonteju Vailderu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu