Ankipāns: Iepriekšējā uzvara deva iespēju ļaut sevi apliecināt jaunajiem hokejistiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galveno treneri Ģirtu Ankipānu priecē fakts, ka viņa rīcībā ir vairāki jaunie spēlētāji, kuri spēj ielēkt pieaugušo hokejā, palīdzot komandai, kad atpūta jāiedod tās līderiem, sestdien pēcspēles preses konferencē pauda speciālists.

"Dinamo" pirmspēdējā turnīra spēlē ar 3:1 (1:0, 0:1, 2:0) pārspēja Minskas "Dinamo", kas šajā turnīrā uzvaras nav izcīnījuši.

Rīgas "Dinamo" treneris Ankipāns pauda gandarījumu par komandas jaunajiem spēlētājiem, kuri demonstrējuši atzīstamu sniegumu.

"Bija samērā līdzīga spēle. Spēlējām ar daudz jauniešiem laukumā. Ļoti iepriecināja, ka komandā ir daudz hokejistu, kuri var ielēkt spēlē un dabūt pārliecību, kas ir svarīgi gaidāmajai sezonai," apmierināts ar redzēto laukumā bija speciālists. "Patīkami, ka uzvarējām un priekšā ir izšķirošā spēle turnīrā. Galvenais ir process, kas notiek. Tas rada pārliecību par nākotni."

Tāpat treneris neslēpa, ka šodien laukumā nelaida vairākus līderus, jo gribējis dot iespēju arī citiem hokejistiem.

"Vajadzēja atrast momentu, lai dotu iespēju uzspēlēt visiem pārējiem hokejistiem. Iepriekšējā uzvara mums deva šo iespēju. Tie 11 hokejisti, kuri šodien nespēlēja, spēlēs rīt," sastāvu nākamajam mačam ieskicēja Ankipāns.

Līdzīgās domās par spēli bija arī Minskas "Dinamo" treneris Kreigs Vudkrofts, uzverot, ka abas komandas spēkojušās kā līdzīgas.

"Bija ļoti līdzīga spēle. Abām komandām pirmajos divos periodos bija iespējas. Izdevās atspēlēties un arī trešajā trešdaļā izlīdzināt spēli. Komanda nopelnīja pārāk daudz noraidījumu, kas mums maksāja. Jākļūst disciplinētākiem, lai varam cerēt uz uzvarām," savas vienības vājās vietas raksturoja galvenais treneris.

Cīņa par "Latvijas Dzelzceļa" kausu norisinās jau 11.reizi. Pērn Rīgas komanda triumfēja turnīrā, pie trofejas tiekot trešo reizi vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu