Gudļevskis: Līdzjutēji bija pelnījuši uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristers Gudļevskis
Kristers Gudļevskis Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas "Dinamo" līdzjutēji bija pelnījuši, ka komanda triumfē tradicionālajā pirmssezonas pārbaudes turnīrā "Latvijas Dzelzceļa" kausā, uzskata vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Rīgas "Dinamo" svētdien turnīra noslēdzošajā mačā ar rezultātu 3:2 pārspēja Kazaņas "Ak Bars".

"Bija kvalitatīva spēle. Daudz spēka cīņas, diezgan ātra. Varētu teikt, ka šis bija jau sezonas līmeņa mačs. Pretinieks spēcīgs, un esmu priecīgs, ka mums izdevās izcīnīt uzvaru," kluba mājaslapā intervijā citēts Gudļevskis.

"Pats jutos normāli. Reizēm nejutos tā, kā gribētos, bet esmu priecīgs, ka spēju savākties un palīdzēt uzvarēt."

Rīgas "Dinamo" uzvarēja visas četras spēles "Latvijas Dzelzceļa" kausā - 3:1 pret Minskas "Dinamo", 3:1 pret Jaroslavļas "Lokomotiv" un 3:0 pret Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Trijās no četrām spēlēm Rīgas "Dinamo" vārtus sargāja Gudļevskis.

"Uzvarēt vienmēr ir patīkami. Domāju, tas ir svarīgi arī skatītājiem, ka mēs spējām izcīnīt uzvaru turnīrā. Arēna pilna ar līdzjutējiem - ļoti patīkami bija spēlēt šajā turnīrā, tāpēc viņi bija pelnījuši uzvaru."

"Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņa norisinājās 11. reizi. Rīgas "Dinamo" šajā turnīrā triumfēja arī pērn, 2012. un 2009. gadā.

Kontinentālās hokeja līgas sezonu Rīgas "Dinamo" sāks 2. septembrī ar izbraukuma spēli pret Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak" komandu, kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu