Bijušais NHL "policists" Brašīrs arestēts par kokaīna glabāšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Donalds Brašīrs.
Donalds Brašīrs. Foto: Getty Images

Bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēka uzbrucējs Donalds Brašīrs Kanādā arestēts par kokaīna glabāšanu, ziņo "Le Journal de Montreal".

Vairāk nekā 1000 spēļu NHL aizvadījušo Brašīru arestēja jau 5.jūnijā, bet 12.augustā viņš pirmo reizi stājās tiesas priekšā. Nākamā tiesas sēde Kvebekā paredzēta jau 4.septembrī.

Kā ziņo Kanādas mediji, 5.jūnijā Brašīru arestēja par kāda dzīvokļa loga izsišanu, bet vēlāk pie viņa atrada kokaīnu.

Brašīrs jau iepriekš nonācis likumsargu redzeslokā. 2012.gadā viņu atzina par vainīgu uzbrukumā un piesprieda 18 mēnešu ilgu nosacītu sodu.

47 gadus vecais Brašīrs NHL aizvadījis 1025 spēles, kurās guvis 85 vārtus un veicis 120 rezultatīvas piespēles. Viņa pamatuzdevums laukumā gan bija kauties ar citiem "policistiem" - kopumā viņš NHL 14 sezonu laikā nopelnīja 2634 soda minūtes.

Latvijas hokeja līdzjutēji Brašīru varētu atcerēties no Oļega Znaroka intervijas raidījumam "Latvijas hokeja zelta mirkļi", kurā viņš stāstīja par valstvienības debiju elites divīzijā 1997.gadā.

Latvijas izlasei pirmais mačs bija jāaizvada tieši pret ASV komandu ar Brašīru sastāvā. Abas komandas dzīvoja vienā viesnīcā, tāpēc ikdienā spēlētāji regulāri atradās vienuviet. Kad Latvijas komandas hokejisti esot ieraudzījuši Brašīra iespaidīgo augumu un roku muskuļus, sācies  lampu drudzis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu