Kazinss draudējis bijušajai draudzenei; "Lakers" sāk izmeklēšanu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Demarkuss Kazinss
Demarkuss Kazinss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas "Lakers" traumētais spēlētājs Demarkuss Kazinss esot izteicis nāves draudus savai bijušajai draudzenei Kristijai Vestai, bet viņa pārstāvētā komanda sākusi izmeklēšanu par izskanējušajām baumām.

Tumši mākoņi virs Kazinsa galvas savilkās, kad portāls "TMZ.com" publicēja audioierakstu, kurā it kā dzirdams Kazinss, kurš sarunājas ar savu bijušo draudzeni Vestu. Vēlāk apstiprinājies, ka ierakstā dzirdamā vīrieša balss piederot Kazinsam, bet sarunas laikā viņš izteicis draudus Vestai, kura nav ļāvusi viņu kopīgajam dēlam apmeklēt basketbolista kāzas Atlantā, kas notika aizvadītajā nedēļā.

"Jautāšu tev vēl tikai reizi, pirms pārnesu šo nākamajā līmenī," sarunas laikā Kazinss teica savai bijušajai draudzenei. "Vai mans dēls var apmeklēt manas kāzas?"

Vesta atbildēja noliedzoši, bet Kazinss nevilcinājies atcirta: "Es parūpēšos, lai tavā galvā nonāktu lode."

Kā ziņo portāls, Vesta Alabamas policijas departamentā iesniegusi sūdzību, ko vēlāk apstiprināja arī pati policija. Tikmēr "Lakers" paziņoja, ka izskanējušās baumas uztverot gana nopietni.

"Esam informēti par apsūdzību, kas izvirzīta pret Kazinsu. Šādas lietas mēs uztveram ļoti nopietni," vēstīts kluba paziņojumā. "Pašlaik ievācam informāciju par notikušo, bet situāciju komentēsim vēlāk."

Kazinss jūlija sākumā pievienojās "Lakers" rindām, bet nepilnu mēnesi vēlāk saplēsa krusteniskās saites, tādējādi viņam gaidāmā sezona, visticamāk, būs jāizlaiž pavisam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu