ESPN eksperti paredz, ka Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" neiekļūs izslēgšanas spēlēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: www.mavs.com

Ziemeļamerikas ietekmīgākā sporta medija ESPN eksperti pauduši savas prognozes par gaidāmo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu, Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" komandai vietu izslēgšanas spēlēs neatvēlot.

ESPN basketbola eksperti izteikuši dažādas prognozes, arī paredzot komandas, kuras iekļūs izslēgšanas mačos.

Porziņģa un Slovēnijas jaunā talanta Lukas Dončiča pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ierindota devītajā vietā Rietumu konferencē regulārā čempionāta noslēguma prognozēs. Speciālisti paredz, ka Teksasas štata klubs izcīnīs 41 uzvaru, bet paliks soli no kārotā "play-off".

Pirmā vieta Austrumu konferencē prognozēs atvēlēta Milvoki "Bucks", bet Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" ierindota piektajā pozīcijā.

Savukārt Dāvja Bertāna jaunā komanda Vašingtonas "Wizards" atrodama šīs pašas konferences prognožu 12.vietā.

Eksperti paredz, ka NBA nākamsezon triumfēs starpsezonā krietni pastiprinātā Losandželosas "Clippers", bet par līgas regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP atkal kļūs "grieķu pārcilvēks" Jannis Adetokunbo no "Bucks".

Savdabīga prognoze izteikta par to, kurā komandā nākamsezon valdīs vislielākās nesaskaņas. Šajā balsojumā uzvarējusi Hjūstonas "Rockets", kurai starpsezonā pievienojās bijušais Oklahomasitijas "Thunder" līderis Rasels Vestbruks. Viņš nākamajā NBA sezonā atkal apvienos spēkus ar citu individuālistu laukumā Džeimsu Hārdenu.

Jaunā NBA sezona sāksies 22.oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu