Šteinberga piekritusi palīdzēt Latvijas izlasei novembra mačos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Anete Šteinberga.
Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Anete Šteinberga. Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga piekritusi palīdzēt valstsvienībai novembrī gaidāmajos Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas mačos pret Horvātiju un Ziemeļmaķedoniju, liecina TVNET rīcībā esošā informācija.

Šteinberga pavasarī paziņoja, ka nepalīdzēs Latvijas izlasei EČ finālturnīrā Rīgā. Latvijas izlase turnīrā zaudēja astotdaļfinālā, kas lika no amata atkāpties galvenajam trenerim Mārtiņam Zībartam.

Šteinberga publiski plašāk neatklāja nespēlēšanas iemeslus, bet aizkulisēs klīda runas, ka starp basketbolisti un Zībartu esot samilzis konflikts. Iepriekšējos turnīros Šteinberga bija neapšaubāma valstsvienības līdere.

TVNET rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka izlases jaunais galvenais treneris Mārtiņš Gulbis runājis ar uzbrucēju par iespējamo dalību novembra spēlēs. Šteinberga esot piekritusi atkal spēlēt valsts izlasē, ja vien būs vesela.

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība šāgada 14. novembrī Rīgā aizvadīs 2021. gada EČ kvalifikācijas turnīra pirmo spēli ar Horvātijas izlasi, bet 17. novembrī izbraukumā tiksies ar Ziemeļmaķedonijas komandu. I grupā vēl spēlēs arī Vācijas vienība, kvalifikācijas turnīra nākamās cīņas notiks 2020. gada novembrī un 2021. gada februārī. 2021. gada finālturnīrs notiks Spānijā un Francijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu