"Barcelona" talants Fati kļuvis par trešo jaunāko vārtu guvēju Spānijas čempionāta vēsturē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ansu Fati
Ansu Fati Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola granda "Barcelona" talants Ansu Fati sestdien vietējā čempionāta spēlē izcēlās ar vārtu guvumu, kļūstot par trešo jaunāko spēlētāju līgas vēsturē, kuram ir izdevies iesist vārtus.

"Barcelona" viesos spēlēja neizšķirti 2:2 (0:1) ar "Osasuna", kas vēl pērn spēlēja līmeni zemākā līgā.

Viesus jau septītajā minūtē pārsteidza Roberto Toresa precīzais sitiens, bet pirmais puslaiks noslēdzās "Barcelona" esot iedzinējos ar 0:1. Otrā puslaika pašā sākumā laukumā uz maiņu nāca Fati, kurš jau piecas minūtes vēlāk, sitot ar galvu, panāca izlīdzinājumu. Futbolists savus pirmos vārtus spēcīgākajā Spānijas čempionātā guva esot vien 17 gadus vecs.

64.minūtē aizsargs Artūrs vadībā izvirzīja viesus, bet Toress deviņas minūtes līdz pamatlaika beigām tika pie iespējas no 11 metru soda sitiena atzīmes, kuru arī spēja realizēt, atņemot svarīgus punktus "Barcelona" vienībai.

Ar diviem goliem spēles izskaņā pēc sestdienas mačiem vietu līgas labāko trijniekā izkaroja "Levante", kas ar 2:0 (0:0) pārspēja Valjadolidas "Real".

Serhio Leons mača 83.minūtē pēc centrējuma no kreisās puses un rikošeta bija ātrākais pie bumbas viesu vārtsarga laukumā, bet kompensācijas laika trešajā minūtē "Real" vārtsargs Jordi Masips gan atvairīja tuvu Hosē Moralesa sitienu, bet ar otro no vārtsarga laukuma galā tikt vairs nespēja - 2:0.

Svētdien Spānijas čempionātā notiks četri mači, kuros par līderi ar trešo uzvaru trijās spēlēs var kļūt "Atletico", kas savā laukumā uzņems "Eibar", bet līderu grupai gribēs pievienoties Madrides "Real", kam mačs izbraukumā ar "Villareal".

"Sevilla" un Bilbao "Athletic" trīs spēlēs guvušas divas uzvaras, un reizi spēlēts neizšķirti, kopumā iekrājot septiņus punktus. Pa sešiem punktiem ir "Levante" un Madrides "Atletico", kam ir mačs rezervē. bet turpmākās divas vietas ar pieciem punktiem ir ieņēmusi "Osasuna" un "Alaves", kas sestdien viesos spēlēja 1:1 ar "Getafe".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu