Skujiņš izcīna desmito vietu Vācijas tūres kopvērtējumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Skujiņš
Toms Skujiņš Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš no "Trek - Segafredo" vienības svētdien desmitajā vietā noslēdza šonedēļ notikušo velobraucienu "Deutschland Tour" (2.HC).

Svētdien pēdējā, ceturtajā, posmā riteņbraucējiem bija jāveic nepilnus 160 kilometrus garš posms ar trim kāpumiem. Pēdējā posmā uzvaras laurus plūca "Bahrain Merida" vienības itāļu riteņbraucējs Sonijs Kolbrelli, kurš finiša spurtā pārspēja beļģi Ivu Lampārtu ("Deceuninck - Quick Step") un norvēģi Aleksanderu Kristofu ("UAE-Team Emirates").

Lielā grupa ar Skujiņu sastāvā finišēja pēc trim stundām 44 minūtēm un 48 sekundēm. Latvietis tika klasificēts 17.vietā.

Kopvērtējumā uzvaru svinēja Skujiņa komandas biedrs beļģis Jaspers Stujvens, kurš par trim sekundēm apsteidza Kolbrelli. Tikmēr Skujiņš savam komandas biedram zaudēja 23 sekundes, kas deva desmito vietu un 35 UCI punktus.

Citi Latvijas sportisti šajās sacensībās nestartēja, bet kā pēdējais to 2007. un 2008.gadā darīja Raivis Belohvoščiks. Viņš 2007.gadā kopvērtējumā ieņēma 92.vietu, bet gadu vēlāk spēja ierindoties 77.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu