Graudiņa/Kravčenoka un M.Samoilovs/Solovejs uzvar Latvijas čempionāta finālposmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka Foto: cev.eu

Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka un Mihails Samoilovs/Aleksandrs Solovejs svētdien Majoros izcīnīja uzvaras "ERGO Open 2019" Latvijas čempionāta pludmales volejbolā finālposmā.

Dāmu turnīrā ar pirmo numuru izliktās Eiropas čempiones Graudiņa/Kravčenoka finālā ar 2-0 (21:13, 23:21) pārspēja Varvaru Brailko/Aneti Namiķi, kurām bija trešais numurs.

Tikmēr bronzas medaļas izcīnīja 2009.gada Eiropas čempione Inese Jursone, spēlējot kopā ar meitu Kristu Paegli. Jursones/Paegles duets, kuram bija sestais numurs, bronzas duelī ar 2-0 (21:12, 21:17) pārspēja Salliju Arhipovu/Līvu Solu, kurām bija ceturtais numurs.

Tāpat arī vīru turnīrā uzvaru svinēja sacensību pirmais numurs, Samoilovam/Solovejam finālā ar 2-1 (21:16, 11:21, 15:10) pārspējot Rinaldu Aišpuru/Arni Reliņu, kuriem bija trešais numurs.

Trešo vietu izcīnīja pirms tam kvalifikācijā startējušie Sandris Andrejevs/Atvars Vilde, kuriem turnīrā bija trešais numurs. Viņi bronzu ieguva bez cīņas, jo sacensību 11.numurs, Atis Šēfers/Kārlis Celmiņš traumas dēļ neizgāja kortā.

Finālposmā nepiedalījās Latvijas vadošie dueti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs.

Iepriekšējā gadā fināla posmā Jūrmalā, nepiedaloties spēcīgākajiem valsts volejbolistiem, par Latvijas čempioniem kļuva Aleksandrs Solovejs/Rihards Finsters un Alise Lece/Ilze Liepiņlauska.

Šosezon "ERGO Open" Latvijas čempionātā pludmales volejbolistes sacentās piecos posmos, kamēr vīri aizvadīja sešus. Etapi notika arī Ventspilī, Alūksnē, Saulkrastos, Jūrmalā un Cēsīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu