Usiks debitēs smagsvaros pret bokseri, kurš vēl nav cietis zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Oleksandrs Usiks debijas cīņu smagsvaru kategorijā aizvadīs pret bokseri, kurš zaudējumu savā karjerā vēl nav piedzīvojis.  

Ukrainas bokseris intervijā "Seconds Out" atklāja, ka viņš savu nākamo cīņu aizvadīs 12. oktobrī Čikāgā (ASV) pret Surinamā dzimušo Taironu Spongu no Nīderlandes.

Pašlaik 33 gadus vecais Spongs profesionāla boksera karjerā uzvarējis visās 14 aizvadītajās cīņās, turklāt 13 panākumus guvis ar pretinieka nokautu.

Spongs sestdien Meksikā izcīnīja uzvaru, otrajā raundā nokautējot 26 gadus veco Džeisonu Mindu no Ekvadoras (14 uzvaras, 2 zaudējumi, 1 neizšķirts).

Iepriekš ilgāku laiku bija paredzēts, ka Usiks cīnīsies pret Kamerūnā dzimušo Francijas bokseri Karlosu Takamu, taču viņš atteicās no dueļa.

Usika menedžeris Edijs Hērns nesen atklāja, ka pārrunas esot bijušas ar vairākiem pretiniekiem, tostarp Andreju Fedosovu (Krievija) un Braientu Dženingsu (ASV).

32 gadus vecais Usiks profesionāla boksera karjerā aizvadījis 16 cīņas pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg). Visos dueļos gūstot uzvaru un kļūstot par neapstrīdamu pasaules čempionu, ukrainis tagad apņēmies sevi pierādīt smagsvaros.

Usiks ir obligātais pretendents cīņā par smagsvaru kategorijas WBO pasaules čempiona jostu, kas patlaban pieder Meksikas bokserim Endijam Ruisam junioram, kurš jūnijā sensacionāli uzveica Entoniju Džošua no Lielbritānijas.

Abi bokseri nesen parakstīja līgumu par revanša cīņas aizvadīšanu 7. decembrī Saūda Arābijā. 

Hērns pauda pārliecību, ka Usiks pēc debijas cīņas aizvadīšanas stāsies pretī Džošua vai Ruisam. Jāpiebilst, ka viņš ir arī Džošua menedžeris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu